Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

MAALESEF FARK YEDİK

Bizden alttaki takımların sürpriz şekilde kazanmaları bu maçın önemini her iki takım için daha da artırmıştı. Çünkü kazanan adeta 6 puan kazanacaktı. Gününde olan takımlar bu fırsatı kaçırmaz. Kasımpaşa’da kaçırmadı. Maç öncesi Teknik Direktör Hakan Keleş kazanmak için her şeyi yapacaklarını söylemişti. Maçın ilk yarısında istatistiklerde iki takımın futbolu denk gözükse de hücumu düşünen, pres yapan, rakibi hataya zorlayan ve sürekli gol arayan Kasımpaşa idi. Tek hedefleri vardı, kazanmak. Kasımpaşa’nın kaliteli ayakları maça öyle ağırlıklarını koydular ki, her bölgede rakibe üstünlük sağladılar. Özellikle Giresunspor’un savunma zaaflarını affetmediler. İlk golü Giresunspor bulsa da rakip Giresunspor dengesini allak bullak etti. Her pas hatasında Kasımpaşa’nın kaliteli ayakları sürekli pozisyon buldu. Arka arkaya gelen pozisyonlar, Giresunspor savunmasını bunalttı. Kasımpaşa forvetinin presi hata üstüne hata yaptırdı. 45+3’te defansın penaltıya neden olması ve penaltıdan Aytaç Kara’nın attığı gol bu hatalardan biriydi. İlk yarıda 3-1 ile maçı garantiye alan Kasımpaşaspor ikinci yarıda da istekli, arzulu, sürekli pres yapan, yorulmayan ve golü arayan taraftı. 50’de M.Ben Ouanes maçın iki yıldızı Aytaç ile Eysseric’in muhteşem paslaşmalarından sonra Ouanes  ile gelen 4'ncü gol derslik nitelikteydi. 65'te Aytaç Kara beşledi. Futbolda bir söz vardır. “Saldırıyorken, kovaladığınız kadar yorulmazsınız” Kasımpaşa saldıra saldıra tarihi bir galibiyet elde etti. Oynadıkları futboldan zevk aldılar, izleyene zevk verdiler. 5 gol ve pozisyonlar. Bir kez daha gördük ki, futbol kaliteli ayaklarla güzel. Alkışlamak gerek...  
Ekleme Tarihi: 03 Şubat 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

MAALESEF FARK YEDİK

Bizden alttaki takımların sürpriz şekilde kazanmaları bu maçın önemini her iki takım için daha da artırmıştı. Çünkü kazanan adeta 6 puan kazanacaktı.

Gününde olan takımlar bu fırsatı kaçırmaz. Kasımpaşa’da kaçırmadı. Maç öncesi Teknik Direktör Hakan Keleş kazanmak için her şeyi yapacaklarını söylemişti.
Maçın ilk yarısında istatistiklerde iki takımın futbolu denk gözükse de hücumu düşünen, pres yapan, rakibi hataya zorlayan ve sürekli gol arayan Kasımpaşa idi. Tek hedefleri vardı, kazanmak.
Kasımpaşa’nın kaliteli ayakları maça öyle ağırlıklarını koydular ki, her bölgede rakibe üstünlük sağladılar.
Özellikle Giresunspor’un savunma zaaflarını affetmediler. İlk golü Giresunspor bulsa da rakip Giresunspor dengesini allak bullak etti. Her pas hatasında Kasımpaşa’nın kaliteli ayakları sürekli pozisyon buldu.
Arka arkaya gelen pozisyonlar, Giresunspor savunmasını bunalttı.
Kasımpaşa forvetinin presi hata üstüne hata yaptırdı.
45+3’te defansın penaltıya neden olması ve penaltıdan Aytaç Kara’nın attığı gol bu hatalardan biriydi. İlk yarıda 3-1 ile maçı garantiye alan Kasımpaşaspor ikinci yarıda da istekli, arzulu, sürekli pres yapan, yorulmayan ve golü arayan taraftı.
50’de M.Ben Ouanes maçın iki yıldızı Aytaç ile Eysseric’in muhteşem paslaşmalarından sonra Ouanes  ile gelen 4'ncü gol derslik nitelikteydi. 65'te Aytaç Kara beşledi. Futbolda bir söz vardır.
“Saldırıyorken, kovaladığınız kadar yorulmazsınız”
Kasımpaşa saldıra saldıra tarihi bir galibiyet elde etti.
Oynadıkları futboldan zevk aldılar, izleyene zevk verdiler.
5 gol ve pozisyonlar. Bir kez daha gördük ki, futbol kaliteli ayaklarla güzel.
Alkışlamak gerek...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.