Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

LİGDE KALMAMIZ İÇİN TRANSFER ŞART

İlk yarı oynadığımız 19 maçta var olan oyuncu kadromuzla 22 puan toplamamız bence olumlu. Ancak ligde kalmamız adına yeterli.mi? Değil tabii. Düşme hattında bulunan takımlarla Rizespor ile aramızda sadece 5 puan fark var. 3 puanlık sistemde bu fark, fark sayılmaz. Eldeki malzeme yetersiz olursa... Her maçta işler yolunda gitmeyebilir. Demem o ki eksik mevkilere transfer yapılmalı Keleş'in takımı ilk yarıyı insan yorulur, top yorulmaz anlayışıyla ilk devrede 22 puan toplayarak düşme hattının biraz üzerinde yer aldı. Takımda bir istikrarsızlık var. Kazanma alışkanlığını kazanmak için neler yapabiliriz, bunu düşünmemiz lazım. Golcü bir yetmez en az iki santrfor olmalı. Bazen oyuncuları alırken de en esas forvet oyuncusudur. Takımlardaki gol sorunları, sadece golcüler den kaynaklanan sorunlar değildir. Komple takımı ilgilendiren bir konudur. Hatayspor maçında da birçok pozisyona girdik ama golle bulusamadık. Kısacası bu ligde kalabilmemiz için transferler şart.Hemde deplasmanda oynayacağımız Galatasaray maçı öncesi... Bizden  söylemesi..
Ekleme Tarihi: 29 Aralık 2021 - Çarşamba
Köşe Vuruşu *Spor*

LİGDE KALMAMIZ İÇİN TRANSFER ŞART

İlk yarı oynadığımız 19 maçta var olan oyuncu kadromuzla 22 puan toplamamız bence olumlu.
Ancak ligde kalmamız adına yeterli.mi? Değil tabii.
Düşme hattında bulunan takımlarla Rizespor ile aramızda sadece 5 puan fark var. 3 puanlık sistemde bu fark, fark sayılmaz.
Eldeki malzeme yetersiz olursa...
Her maçta işler yolunda gitmeyebilir.
Demem o ki eksik mevkilere transfer yapılmalı
Keleş'in takımı ilk yarıyı insan yorulur, top yorulmaz anlayışıyla ilk devrede 22 puan toplayarak düşme hattının biraz üzerinde yer aldı.
Takımda bir istikrarsızlık var.
Kazanma alışkanlığını kazanmak için neler yapabiliriz, bunu düşünmemiz lazım.
Golcü bir yetmez en az iki santrfor olmalı.
Bazen oyuncuları alırken de en esas forvet oyuncusudur.
Takımlardaki gol sorunları, sadece golcüler den kaynaklanan sorunlar değildir. Komple takımı ilgilendiren bir konudur.
Hatayspor maçında da birçok pozisyona girdik ama golle bulusamadık.
Kısacası bu ligde kalabilmemiz için transferler şart.Hemde deplasmanda oynayacağımız Galatasaray maçı öncesi...
Bizden  söylemesi..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.