Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

LİGDE KALMA ADINA İLK HEDEF TRABZONSPOR’U YENMEKTEN GEÇİYOR

Bu gece saat 20.00’de sahamızda ligde hiçbir hedefi kalmayan Trabzonspor ile karşılaşacağız. Ligde kalma adına kesinlikle bu maçtan 3 puan almak zorundayız. Son Fenerbahçe beraberliği ve hükmen iki maçtan alınan 6 puanla beraber puanımızı 34’e çıkardık. Ligde son 3 haftada topladığımız 7 puanla rakiplerimizle aramızdaki puan farkını azalttık. Üç maçımızı aldığımızda matematiksel olarak ligde kalma durumumuz söz konusu. Son 3 hafta öncesi alınan 7 puanla umutlandık. Düşme ihtimali olan düşecek takımlar arasında ciddi bir puan farkı kalmadı. Trabzonspor’dan alınacak bir galibiyetle fark kapanacak durumda. Ligin son düzlüğüne yavaş yavaş giriyoruz. Son 3 hafta. Hükmen maç dışında bazı takımların 3, bazı takımların 2 karşılaşması var. Son 100 metre gibi değerlendiriyorum ligin kalan bölümünü. Alınan her puan değerli. Biz de ligin son haftasına kadar alınabilecek puanları toplayıp süper ligde kalmak istiyoruz, amacımız bu. Üst üstte oynanmayan 2 maç sonrası 10 günün ardından iç sahada Trabzonspor ile yapacağımız maç bizim adımıza çok önemli. Tesadüf kelimesini sevmem ama Trabzonspor’un gol atamaması, maç kazanamaması biraz şanssızlıktı. Gol atabileceği, kazanabileceği maçlar oynadı ama kazanamadı. Biz de sezona iyi bir giriş yapmıştık ama maç kazanamıyorduk. Trabzonspor, yeni hocasıyla, bizim yaşadığımız periyoda benzer bir durum yaşadı. Sonrasında Karagümrükspor’a karşı alınan galibiyet, onlar adına çok değerliydi. Puan anlamında moral kazanmaları adına bir galibiyet oldu. İyi oyunculardan kurulu bir takım Trabzonspor. Yerli ve yabancı kalitesi yüksek olan, farklı opsiyonları bulunan bir takım. Burada onlar adına da bizim adımıza da zor bir maç olacak. Kalan 3 maçın 2’sini evimizde oynayacağımızdan bizim adına bir avantaj. Trabzonspor ve Antalyaspor ile evimizde oynayacağız. İç sahada oynayacağımız maçlar bizim adımıza değerli. Bu ligde kalmak istiyorsak, kazanmak zorundayız. Deplasman da ligden düşmesi kesinleşen Ümraniyespor ile oynayacağız. Son düzlük bölüme kendimizi matematiksel olarak avantajla atabilmek bizim adımıza değerli."
Ekleme Tarihi: 30 Mayıs 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

LİGDE KALMA ADINA İLK HEDEF TRABZONSPOR’U YENMEKTEN GEÇİYOR

Bu gece saat 20.00’de sahamızda ligde hiçbir hedefi kalmayan Trabzonspor ile karşılaşacağız.

Ligde kalma adına kesinlikle bu maçtan 3 puan almak zorundayız.

Son Fenerbahçe beraberliği ve hükmen iki maçtan alınan 6 puanla beraber puanımızı 34’e çıkardık.

Ligde son 3 haftada topladığımız 7 puanla rakiplerimizle aramızdaki puan farkını azalttık.

Üç maçımızı aldığımızda matematiksel olarak ligde kalma durumumuz söz konusu. Son 3 hafta öncesi alınan 7 puanla umutlandık.

Düşme ihtimali olan düşecek takımlar arasında ciddi bir puan farkı kalmadı.

Trabzonspor’dan alınacak bir galibiyetle fark kapanacak durumda. Ligin son düzlüğüne yavaş yavaş giriyoruz. Son 3 hafta. Hükmen maç dışında bazı takımların 3, bazı takımların 2 karşılaşması var. Son 100 metre gibi değerlendiriyorum ligin kalan bölümünü. Alınan her puan değerli. Biz de ligin son haftasına kadar alınabilecek puanları toplayıp süper ligde kalmak istiyoruz, amacımız bu.

Üst üstte oynanmayan 2 maç sonrası 10 günün ardından iç sahada Trabzonspor ile yapacağımız maç bizim adımıza çok önemli.

Tesadüf kelimesini sevmem ama Trabzonspor’un gol atamaması, maç kazanamaması biraz şanssızlıktı. Gol atabileceği, kazanabileceği maçlar oynadı ama kazanamadı. Biz de sezona iyi bir giriş yapmıştık ama maç kazanamıyorduk. Trabzonspor, yeni hocasıyla, bizim yaşadığımız periyoda benzer bir durum yaşadı. Sonrasında Karagümrükspor’a karşı alınan galibiyet, onlar adına çok değerliydi. Puan anlamında moral kazanmaları adına bir galibiyet oldu. İyi oyunculardan kurulu bir takım Trabzonspor. Yerli ve yabancı kalitesi yüksek olan, farklı opsiyonları bulunan bir takım. Burada onlar adına da bizim adımıza da zor bir maç olacak. Kalan 3 maçın 2’sini evimizde oynayacağımızdan bizim adına bir avantaj. Trabzonspor ve Antalyaspor ile evimizde oynayacağız. İç sahada oynayacağımız maçlar bizim adımıza değerli. Bu ligde kalmak istiyorsak, kazanmak zorundayız. Deplasman da ligden düşmesi kesinleşen Ümraniyespor ile oynayacağız. Son düzlük bölüme kendimizi matematiksel olarak avantajla atabilmek bizim adımıza değerli."

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (1)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Beste Cemre Kara
(30.05.2023 22:43 - #72334)
Sanata katılım malesef giderek azalıyor umarım sanatı sevenler ve takip edenler bitmez ve umarım Bulancak spor ve sanat yönünden hiç eksik kalmaz
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.