Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

LİG BİZİM İÇİN YENİ BAŞLIYOR

Lider Çayelispor'u yenince aradaki puan farkı 2'ye indi. Artık her iki takımında 8 maçı kaldı. Bizim oynayacağımız maçlar Çayelispor'dan daha zor gibi. Biz kalan maçlarda 3 zorlu deplasman maçımız göze çarpıyor. Bu hafta sonu kağıt üzerinde şampiyonluğa aday Serhat Ardahan, sonra Doğubayazıt ve Kireçhanespor, Son Bayburtspor deplasmanı var. Çayelispor ise en zor deplasmanı Görelespor olarak kağıt üzerinde gözüküyor.Önünde oynayacağı ilk iki maçı rahat alır düşüncesindeyim. Belki 2 puan kapanma olayı lig sonuna kadar sürecektir. Görelespor bizden çok kendi için oynamalı.Çünkü biliyor ki biz şampiyon olduğumuzda Görelespor ligde kaldığını ilan edecektir. Dedimya lig yeniden başladı bizim için. Lider Çayelispor ile aramızdaki puan farkı 2.Kalan 8 maç. Artık daha iyi konsantre olmalıyız. SerhatArdahan maçı gerçekten bizim içim finalden de öte bir maç.Oradan da alnımızın akıyla çıkarız.Artık yarışın içindeyiz. İkinci yarı yeniden yapılanma yeniden bir organizasyonla alınan galibiyetler 1926 Bulancakspor'u farklı bir konuma getirdi. Takımımız oynayacağı 8 final maçında 24 puanı puanına ekledikten sonra rakibin puan kaybetmesini pusuda yatarak bekleyecektir. Çünkü rakip puan kaybetmedikçe tüm maçlarını alsan bile şampiyon olamıyorsun...
Ekleme Tarihi: 01 Mart 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

LİG BİZİM İÇİN YENİ BAŞLIYOR

Lider Çayelispor'u yenince aradaki puan farkı 2'ye indi.

Artık her iki takımında 8 maçı kaldı.

Bizim oynayacağımız maçlar Çayelispor'dan daha zor gibi.

Biz kalan maçlarda 3 zorlu deplasman maçımız göze çarpıyor. Bu hafta sonu kağıt üzerinde şampiyonluğa aday Serhat Ardahan, sonra Doğubayazıt ve Kireçhanespor,

Son Bayburtspor deplasmanı var.

Çayelispor ise en zor deplasmanı Görelespor olarak kağıt üzerinde gözüküyor.Önünde oynayacağı ilk iki maçı rahat alır düşüncesindeyim.

Belki 2 puan kapanma olayı lig sonuna kadar sürecektir.

Görelespor bizden çok kendi için oynamalı.Çünkü biliyor ki biz şampiyon olduğumuzda Görelespor ligde kaldığını ilan edecektir.

Dedimya lig yeniden başladı bizim için. Lider Çayelispor ile aramızdaki puan farkı 2.Kalan 8 maç.

Artık daha iyi konsantre olmalıyız. SerhatArdahan maçı gerçekten bizim içim finalden de öte bir maç.Oradan da alnımızın akıyla çıkarız.Artık yarışın içindeyiz.

İkinci yarı yeniden yapılanma yeniden bir organizasyonla alınan galibiyetler 1926 Bulancakspor'u farklı bir konuma getirdi.

Takımımız oynayacağı 8 final maçında 24 puanı puanına ekledikten sonra rakibin puan kaybetmesini pusuda yatarak bekleyecektir. Çünkü rakip puan kaybetmedikçe tüm maçlarını alsan bile şampiyon olamıyorsun...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.