Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Süper Toto Süper Ligin  10.haftasında  Giresunspor,Sivas spor deplasmanda farklı bir sonuçla mağlup oldu.3-0 Spor Toto Süper Ligin 10.haftasinda deplasmanda Giresunspor'u ağırlayan Sivasspor,sahadan sürpriz bir sonuçla ayrıldı . Rakibine farklı kaybeden Giresunspor 3-0'lik maglubiyet sonrası 8 puanla 14.üncü sırada kaldı. Ve son haftalarda kötü gidişatına dur diyemedi. Giresunspor,bu maçta inanılmaz şekilde kapanarak yediği gollere davetiye çıkardı. Sivasspor hücumlara çok rahat çıktı ve her atak gol tehlikesi yarattı. Giresunspor SOS veriyor diyebilirim.P.tesi gecesi Sivasspor maçını izlerken,takımın orta sahası tam bir fiyasko idi. Kazanan Sivasspor'u tebrik etmek gerekir.Nasıl kazandı?İnanilmaz mücadele etti.Giresunspor bir koştukça onlar iki koştu. Onurcan,çok talihsiz bir lig maçı yaşadı  P.tesi gecesi.Savunma ona aslında destek olmadi.Çarpanlar,  sekenler unutamayacağı travmatik gollere yol açtı. Şimdi onun ozguvenini tazelemek ve destemek gerekiyor. Bu maçta Giresunspor'un takım savunması rezalet idi.Kimse böyle bir Giresunspor beklemiyordu. Futbol,yanlışlıkları içinde barındıran bir olgu.Final paslarindaki yetersizlik ve adam eksilten oyuncunun yokluğu  takımın en büyük sorunları. Sivasspor geliştirdiği organize ataklarla farkı buldu. Sorunların başında en önemli olgu,geçen yıl ki takım olma bilincinden uzak olması. Giresunspor'u geçen sezon başarıya götüren en önemli etken;takım olma,kazanma azmi,coşku ve sorumluluk alma bilinciydi.Şu anda bu özellikler ne yazik ki bu takımda yok. Istikrarli bir yapı için "takım olmak"buyuk önem taşıyor.Bunun icin birlikte oynamak,birbirini tamamlayan futbolcu grubu gerekmekte. Gidişat hiçte iyi değil. Önümüzdeki Pazartesi gecesi sahasında Ankaragucu ile oynayacak. Artık bu.mactan 3 puan alarak kötü gidişatina  dur demeli.Aksi halde kötü rüyalar görmeye baslayabilir.
Ekleme Tarihi: 21 Ekim 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

KÖTÜ GİDİŞAT DEVAM EDİYOR

Süper Toto Süper Ligin  10.haftasında  Giresunspor,Sivas spor deplasmanda farklı bir sonuçla mağlup oldu.3-0

Spor Toto Süper Ligin 10.haftasinda deplasmanda Giresunspor'u ağırlayan Sivasspor,sahadan sürpriz bir sonuçla ayrıldı . Rakibine farklı kaybeden Giresunspor 3-0'lik maglubiyet sonrası 8 puanla 14.üncü sırada kaldı.

Ve son haftalarda kötü gidişatına dur diyemedi.

Giresunspor,bu maçta inanılmaz şekilde kapanarak yediği gollere davetiye çıkardı.

Sivasspor hücumlara çok rahat çıktı ve her atak gol tehlikesi yarattı.

Giresunspor SOS veriyor diyebilirim.P.tesi gecesi Sivasspor maçını izlerken,takımın orta sahası tam bir fiyasko idi.

Kazanan Sivasspor'u tebrik etmek gerekir.Nasıl kazandı?İnanilmaz mücadele etti.Giresunspor bir koştukça onlar iki koştu.

Onurcan,çok talihsiz bir lig maçı yaşadı  P.tesi gecesi.Savunma ona aslında destek olmadi.Çarpanlar,  sekenler unutamayacağı travmatik gollere yol açtı.

Şimdi onun ozguvenini tazelemek ve destemek gerekiyor.

Bu maçta Giresunspor'un takım savunması rezalet idi.Kimse böyle bir Giresunspor beklemiyordu.

Futbol,yanlışlıkları içinde barındıran bir olgu.Final paslarindaki yetersizlik ve adam eksilten oyuncunun yokluğu  takımın en büyük sorunları.

Sivasspor geliştirdiği organize ataklarla farkı buldu.

Sorunların başında en önemli olgu,geçen yıl ki takım olma bilincinden uzak olması.

Giresunspor'u geçen sezon başarıya götüren en önemli etken;takım olma,kazanma azmi,coşku ve sorumluluk alma bilinciydi.Şu anda bu özellikler ne yazik ki bu takımda yok.

Istikrarli bir yapı için "takım olmak"buyuk önem taşıyor.Bunun icin birlikte oynamak,birbirini tamamlayan futbolcu grubu gerekmekte.

Gidişat hiçte iyi değil.

Önümüzdeki Pazartesi gecesi sahasında Ankaragucu ile oynayacak.

Artık bu.mactan 3 puan alarak kötü gidişatina  dur demeli.Aksi halde kötü rüyalar görmeye baslayabilir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.