Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

KONYASPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Hafta sonu Giresunspor kendi sahasında Karserispor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Karşılaşmadan maalesef 2-1’lık skorla yenilerek 17.sırada kaldı. Bu tür maçlarda yenilmek şöyle dursun kesinlikle ligde kalmak istiyorsak kendi sahamızda her şeye rağmen galip gelmeli idik. Şimdi bu maçı unutup hafta sonu Pazar günü Konya’da oynayacağımız Konyaspor karşılaşmasına yoğunlaşmalıyız. Artık her geçen hafta tehlikeli bölgeden uzaklaşmak adına puan ya da puanlar almalıyız. Gelelim bu hafta oynayacağımız maça; Konyaspor ligde oynadıkları 22 maçta 6 galibiyet 9 beraberlik 7 yenilgi ile toplam 27 puanla 8. sıradalar. Bu maçı kazanmamız halinde puanımız 24 olacak ve derin bir nefes alarak uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışacağız. Yenilgi ise durum şu ankinden daha da kötü olacak. Ligde 16. sırada bizim bir basamak üstümüzde Kasımpaşaspor yer alıyor. Aramızda 1 puanlık bir fark var. Bu maçta alacağımız bir galibiyet 24. hafta kendi sahamızda oynayacağımız Karagümrükspor maçında çok büyük moral ve motivasyon olacaktır aksi durumda negatif etki edecektir. Zor bir maç olacak umarım Konya deplasmanından puan ya da puanlar ile döneriz. Takımımıza Konyaspor maçında başarılar diliyorum.  
Ekleme Tarihi: 03 Mart 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

KONYASPOR MAÇI ÇOK ÖNEMLİ

Hafta sonu Giresunspor kendi sahasında Karserispor’a 2-1 yenilmekten kurtulamadı.

Karşılaşmadan maalesef 2-1’lık skorla yenilerek 17.sırada kaldı.

Bu tür maçlarda yenilmek şöyle dursun kesinlikle ligde kalmak istiyorsak kendi sahamızda her şeye rağmen galip gelmeli idik.

Şimdi bu maçı unutup hafta sonu Pazar günü Konya’da oynayacağımız Konyaspor karşılaşmasına yoğunlaşmalıyız.

Artık her geçen hafta tehlikeli bölgeden uzaklaşmak adına puan ya da puanlar almalıyız.

Gelelim bu hafta oynayacağımız maça; Konyaspor ligde oynadıkları 22 maçta 6 galibiyet 9 beraberlik 7 yenilgi ile toplam 27 puanla 8. sıradalar.

Bu maçı kazanmamız halinde puanımız 24 olacak ve derin bir nefes alarak uzun bir aradan sonra galibiyetle tanışacağız.

Yenilgi ise durum şu ankinden daha da kötü olacak.

Ligde 16. sırada bizim bir basamak üstümüzde Kasımpaşaspor yer alıyor. Aramızda 1 puanlık bir fark var. Bu maçta alacağımız bir galibiyet 24. hafta kendi sahamızda oynayacağımız Karagümrükspor maçında çok büyük moral ve motivasyon olacaktır aksi durumda negatif etki edecektir.

Zor bir maç olacak umarım Konya deplasmanından puan ya da puanlar ile döneriz.

Takımımıza Konyaspor maçında başarılar diliyorum.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.