Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI

Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Maça iyi başladık rakip ilk 15 dakika pozisyon bulamadı bile. Giresunspor’un gol pozisyonlarını bulamamalarının, oyuncuların durmasına neden oldu. Maçın tamamına baktığımızda, arzumuza rağmen rakibimiz kazandı. Bizim için önemli bir kayıp oldu.6 puanlık bir maçtı. Teknik direktör Hakan Keleş’in söylemleri bence boş. Sivasta Sivasspor’u yenerek bunu telafi edeceğiz diyor. Kolay mı bu maçı almak. Sen evindeki maçı ver deplasmandan umut bekle. İyi başladık. Atak yaptık ama top kayıplarının fazla olması nedeni ile oyun kontrolü kayboldu. Tekniği yüksek olan oyuncularımızdan fazla yararlanamadık. İstek olarak oyuncular iyi niyetliydi. Ataklar kesildi, ikinci pastan sonra final paslarını iyi kullanamadık. 2-1'den sonra maç ha bitti bitecekti. Futbolun güzel olması, oynayanların keyif alması lazım. Suçlama yerine düşünceyi paylaşmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Önemlisi takım halinde mücadele etmek. Ama önemli olan kendi sahamızda maç kaybetmemeliyiz. Bu maçı burada bırakacağız. Önümüzde 6 puanlık bir maç daha var. Bu mücadeleyi sahaya koyduğumuz zaman her takımı yeneriz. Oyuncular kendi kalitesini sahaya yansıtırsa daha iyi olacak. Ama bu futbolla olmaz. Taraftar var, sahanda oynuyorsun, rakip senin altında. Maçı aldığında son dört takımın dışında kendine yer bulacaksın. Bu maç kaçar mı Allah aşkına. Biz ikinci yarı bu kaçan puanları arayacağız...    
Ekleme Tarihi: 05 Kasım 2021 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇTI

Kazanmamız gereken bir maçı kaybettik. Maça iyi başladık rakip ilk 15 dakika pozisyon bulamadı bile. Giresunspor’un gol pozisyonlarını bulamamalarının, oyuncuların durmasına neden oldu.

Maçın tamamına baktığımızda, arzumuza rağmen rakibimiz kazandı. Bizim için önemli bir kayıp oldu.6 puanlık bir maçtı. Teknik direktör Hakan Keleş’in söylemleri bence boş. Sivasta Sivasspor’u yenerek bunu telafi edeceğiz diyor. Kolay mı bu maçı almak. Sen evindeki maçı ver deplasmandan umut bekle.

İyi başladık. Atak yaptık ama top kayıplarının fazla olması nedeni ile oyun kontrolü kayboldu. Tekniği yüksek olan oyuncularımızdan fazla yararlanamadık. İstek olarak oyuncular iyi niyetliydi. Ataklar kesildi, ikinci pastan sonra final paslarını iyi kullanamadık. 2-1'den sonra maç ha bitti bitecekti. Futbolun güzel olması, oynayanların keyif alması lazım. Suçlama yerine düşünceyi paylaşmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum.

Önemlisi takım halinde mücadele etmek. Ama önemli olan kendi sahamızda maç kaybetmemeliyiz. Bu maçı burada bırakacağız. Önümüzde 6 puanlık bir maç daha var. Bu mücadeleyi sahaya koyduğumuz zaman her takımı yeneriz. Oyuncular kendi kalitesini sahaya yansıtırsa daha iyi olacak. Ama bu futbolla olmaz. Taraftar var, sahanda oynuyorsun, rakip senin altında. Maçı aldığında son dört takımın dışında kendine yer bulacaksın. Bu maç kaçar mı Allah aşkına. Biz ikinci yarı bu kaçan puanları arayacağız...

 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.