Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

KAYSERİSPOR’DAN PUAN ALMALIYIZ

Özellikle Galatasaray  ve Kasımpaşaspor  maçlarında alınan galibiyetlerle edinilen moralin hem takım birlikteliğini sağladı hem de taraftar, futbolcu ve yönetimle olan huzurun sahaya yansımaya oldu. Giresunsporlu taraftarın takımı 12. adam gibi destekledi. Kayserispor  zorlu bir rakip. Ligde kötü gidişatına dur demek   için  bu maçı  sahalarında almak için uğraşacaklar. Fakat biz de geldiğimiz noktada, her maça talibiz. Onun için hem moral motivasyonumuz iyi olarak, hem de birlik ve beraberliğimiz üst seviyede olarak bu maça gidiyoruz. İyi de hazırlanıyoruz, amacımız galip gelmek.. Taraftarlar İnanılmaz bir destek, adeta 12. oyuncu gibi. Herşeyi yapabilecek gücümüz  var. Onun için bu destek, bu birliktelik, bu Giresunspor sevgisi, gün geçtikçe artıyor. Daha da artacağını düşünüyorum. Çünkü iyi sonuçlar alacağımızı biliyoruz. Yenilebiliriz de. Bu takım yenilmeyecek diye bir şey yok ama yenilsek de sahadan başımız dik çıkacağız. Kayseri’ye de alkışlanmak için gidiyoruz. Sahayı, alkışlanarak terk etmek istiyoruz.. Sahada centilmence bir mücadele olsun, tribündeki dostluk sahada da devam etsin. İyi oynayan, hak eden kazansın ama biz puan almak için oraya gideceğiz..
Ekleme Tarihi: 26 Ağustos 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

KAYSERİSPOR’DAN PUAN ALMALIYIZ

Özellikle Galatasaray  ve Kasımpaşaspor  maçlarında alınan galibiyetlerle edinilen moralin hem takım birlikteliğini sağladı hem de taraftar, futbolcu ve yönetimle olan huzurun sahaya yansımaya oldu.

Giresunsporlu taraftarın takımı 12. adam gibi destekledi. Kayserispor  zorlu bir rakip. Ligde kötü gidişatına dur demek   için  bu maçı  sahalarında almak için uğraşacaklar. Fakat biz de geldiğimiz noktada, her maça talibiz. Onun için hem moral motivasyonumuz iyi olarak, hem de birlik ve beraberliğimiz üst seviyede olarak bu maça gidiyoruz. İyi de hazırlanıyoruz, amacımız galip gelmek..
Taraftarlar İnanılmaz bir destek, adeta 12. oyuncu gibi. Herşeyi yapabilecek gücümüz  var. Onun için bu destek, bu birliktelik, bu Giresunspor sevgisi, gün geçtikçe artıyor. Daha da artacağını düşünüyorum. Çünkü iyi sonuçlar alacağımızı biliyoruz. Yenilebiliriz de. Bu takım yenilmeyecek diye bir şey yok ama yenilsek de sahadan başımız dik çıkacağız. Kayseri’ye de alkışlanmak için gidiyoruz. Sahayı, alkışlanarak terk etmek istiyoruz.. Sahada centilmence bir mücadele olsun, tribündeki dostluk sahada da devam etsin. İyi oynayan, hak eden kazansın ama biz puan almak için oraya gideceğiz..

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.