Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

KALAN MAÇ SAYISI 5

Kalan 5 maç. Düşme hattında bulunan takımlarla aramızdaki puan farkı 10. Bizim için büyük bir avantaj. Kadro aynı hoca aynı. Her şey aynı ama her ne hikmetse son zamanların en rahat maçını izledik. Diken üzerinde maç seyretmeye gitmiştim hâlbuki. Dersine iyi çalışırsan, korkmazsan (en azından kendi sahanda), saldırgan, ısıran, baskılı bir futbol sana her zaman ödülünü verir. Demek ki isteyince oluyormuş. Önceki haftalarda aynı kadro ile bizleri oyun anlamında üzen tedirgin eden takımımız, bu hafta güle oynaya bizlere hemde Beşiktaş karşısında 1 puan hediye etti. Haydi inşallah devamını da bekliyoruz. Özellikle Okan’ı çok beğendim. Takım olarak oyundan düşen oyuncumuz yok, rakip düşünsün.  Yarın deplasmanda ligde rahat sırada bulunan Karagümrükspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Formda Karagümrükspor’la bu maçın çok zor geçeceğini anlamamız için yeterli. Kadro kalitesi, kazanma alışkanlığı, son maç psikolojisi ile Karagümrükspor birkaç adım önde görünse de son derece bıçak sırtı bir maç. Hakan hocanın maç maç ilerleme formülünü benimsemesem de, Karagümrükspor için özel hazırlanmanın iyi olacağını söyleyebilirim. Zira çok etkili forvet hattına sahipler. Kaldı ki rakiplerimizin de bizim gibi bu hafta sonu zorlu maçları var. Rizespor sahasında Fenerbahçe ile karşılaşırken, Altayspor ise sahasında Galatasaray ile oynayacak. Bence bu sezon Giresunspor’un ligde kaldığını söyleyebilirim şimdiden...
Ekleme Tarihi: 22 Nisan 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

KALAN MAÇ SAYISI 5

Kalan 5 maç. Düşme hattında bulunan takımlarla aramızdaki puan farkı 10. Bizim için büyük bir avantaj. Kadro aynı hoca aynı. Her şey aynı ama her ne hikmetse son zamanların en rahat maçını izledik. Diken üzerinde maç seyretmeye gitmiştim hâlbuki. Dersine iyi çalışırsan, korkmazsan (en azından kendi sahanda), saldırgan, ısıran, baskılı bir futbol sana her zaman ödülünü verir. Demek ki isteyince oluyormuş. Önceki haftalarda aynı kadro ile bizleri oyun anlamında üzen tedirgin eden takımımız, bu hafta güle oynaya bizlere hemde Beşiktaş karşısında 1 puan hediye etti. Haydi inşallah devamını da bekliyoruz.

Özellikle Okan’ı çok beğendim. Takım olarak oyundan düşen oyuncumuz yok, rakip düşünsün. 
Yarın deplasmanda ligde rahat sırada bulunan Karagümrükspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Formda Karagümrükspor’la bu maçın çok zor geçeceğini anlamamız için yeterli.

Kadro kalitesi, kazanma alışkanlığı, son maç psikolojisi ile Karagümrükspor birkaç adım önde görünse de son derece bıçak sırtı bir maç. Hakan hocanın maç maç ilerleme formülünü benimsemesem de, Karagümrükspor için özel hazırlanmanın iyi olacağını söyleyebilirim. Zira çok etkili forvet hattına sahipler. Kaldı ki rakiplerimizin de bizim gibi bu hafta sonu zorlu maçları var. Rizespor sahasında Fenerbahçe ile karşılaşırken, Altayspor ise sahasında Galatasaray ile oynayacak. Bence bu sezon Giresunspor’un ligde kaldığını söyleyebilirim şimdiden...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.