Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

İRFAN BUZ FARKI

Giresunspor Ligin 33.Hafta maçında sahasında matematiksel olarak şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak düşmeme adına altın değerinde bir puan almayı başardı. Spor otoritelerinin Fenerbahçe bu maçta fark atar düşüncesi şöyle dursun Giresunspor yeni teknik direktörü İrfan Buz ile bu maçtan puan almayı başardı. İrfan Buz, Hakan Keleş’in aksine saha kenarında maçı takip ederken yerinde durmadı. Futbolcularla aynı heyecanı yaşadı. Bu sonuçla puanımız 28 oldu. Çıkmayan candan umut kesilmez misali yola devam diyoruz. Bu hafta içi ve hafta sonu oynamadan puan hanemize yazılacak 6 puanla birlikte (Hatayspor, Gaziantepsipor) puanımız 34 olacak. Sonra bize ligde hiçbir iddiası kalmayan komşu takım Trabzonspor ile iç sahada karşılaşacağız. Bize gelen 6 puanın aşkına bu maçı ya alacağız, ya alacağız. Başka çaremiz yok. Sonra İstanbul’da Ümraniyespor ile final maçına çıkıyoruz. Bence düğüm bu maçta çözülür. Son hafta da ise sahamızda Antalyaspor ile oynayıp sezonu tamamlayacağız. Kalan üç maçın ikisi sahamızda biri deplasmanda. Bu maçlardan mutlak en az 6 puan koparmalıyız ki matematiksel olarak ligde kalalım.
Ekleme Tarihi: 16 Mayıs 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

İRFAN BUZ FARKI

Giresunspor Ligin 33.Hafta maçında sahasında matematiksel olarak şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak düşmeme adına altın değerinde bir puan almayı başardı.

Spor otoritelerinin Fenerbahçe bu maçta fark atar düşüncesi şöyle dursun Giresunspor yeni teknik direktörü İrfan Buz ile bu maçtan puan almayı başardı.

İrfan Buz, Hakan Keleş’in aksine saha kenarında maçı takip ederken yerinde durmadı. Futbolcularla aynı heyecanı yaşadı.

Bu sonuçla puanımız 28 oldu. Çıkmayan candan umut kesilmez misali yola devam diyoruz. Bu hafta içi ve hafta sonu oynamadan puan hanemize yazılacak 6 puanla birlikte (Hatayspor, Gaziantepsipor) puanımız 34 olacak. Sonra bize ligde hiçbir iddiası kalmayan komşu takım Trabzonspor ile iç sahada karşılaşacağız. Bize gelen 6 puanın aşkına bu maçı ya alacağız, ya alacağız. Başka çaremiz yok.

Sonra İstanbul’da Ümraniyespor ile final maçına çıkıyoruz. Bence düğüm bu maçta çözülür. Son hafta da ise sahamızda Antalyaspor ile oynayıp sezonu tamamlayacağız. Kalan üç maçın ikisi sahamızda biri deplasmanda. Bu maçlardan mutlak en az 6 puan koparmalıyız ki matematiksel olarak ligde kalalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.