Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

DEPLASMANDA ÜST ÜSTE İKİNCİ GALİBİYET

1926 Bulancakspor deplasmanda ikinci galibiyetini aldı. İlk hafta deplasman maşında Erdoğduspor’u 2-1 yenen 1926 Bulancakspor yine çıktığı ikinci deplasman maçında Söğütlü Hilalspor’u aynı skorla 2-1 yenmeyi başardı.   90 dakika boyunca keyif veren bir maç? Evet. 1926 Bulancakspor diğer sahasında yenildiği maça göre kalesini daha iyi korudu. Bunda kırmızı-beyazlıların dikkatli oyunu, gayretli oyunu ve rakip Söğütlü Hilalspor’un  isteksiz oyunu bize galibiyet getirdi.  Bu maçta 1926 Bulancakspor’lu futbolcular birbirlerine daha iyi yardım ettiler. Birbirlerinin açıklarını kapattılar. Çünkü bunu yapmaya mecburlardı. Bu maçı da kaybederlerse moral bozulacaktı.  10 takımlı bir ligde 2 deplasman maçını üst üste aldığınızda olay çok farklı bir yere gidiyor. Futbolda şu bir gerçek önce iyi defans yapacaksın. Bunu da arkadaki 4'lüden beklemeyeceksin. Santrforun dahil herkes defans yapacak. 1926 Bulancakspor dün bunu yapmaya gayret etti. Ve de başarılı da oldular. Bu sene kırmızı-beyazlılar içinde alınan oyuncuların içinde bence en faydalısı Oğuz Can Yorulmuş. Genç her şeyi yapıyor. Koşuyor, çalışıyor, defansa da yardım ediyor, hücuma da. Topu da iyi yerlerden başlatıyor ve güzel paslar atıyor. Golleri’de atıyor. Daha ne yapsın. Ama şu bir gerçek, 1926 Bulancakspor daha hala ideal kadrosunu bulmuş değil. Buna karşın şunu diyebilirsiniz 'hangi takım buldu ki?' Bu Pazar sahamızda Görelespor ile karşılaşacağız. Bence aynı ilin derbilerinden biri. Gönlümüzden kopan tabii ki 1926 Bulancakspor kazansın. Diğer yandan hak eden kazansın diyoruz.  
Ekleme Tarihi: 15 Kasım 2021 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

DEPLASMANDA ÜST ÜSTE İKİNCİ GALİBİYET

1926 Bulancakspor deplasmanda ikinci galibiyetini aldı. İlk hafta deplasman maşında Erdoğduspor’u 2-1 yenen 1926 Bulancakspor yine çıktığı ikinci deplasman maçında Söğütlü Hilalspor’u aynı skorla 2-1 yenmeyi başardı.  

90 dakika boyunca keyif veren bir maç? Evet. 1926 Bulancakspor diğer sahasında yenildiği maça göre kalesini daha iyi korudu.
Bunda kırmızı-beyazlıların dikkatli oyunu, gayretli oyunu ve rakip Söğütlü Hilalspor’un  isteksiz oyunu bize galibiyet getirdi.

 Bu maçta 1926 Bulancakspor’lu futbolcular birbirlerine daha iyi yardım ettiler.
Birbirlerinin açıklarını kapattılar.
Çünkü bunu yapmaya mecburlardı.
Bu maçı da kaybederlerse moral bozulacaktı.  10 takımlı bir ligde 2 deplasman maçını üst üste aldığınızda olay çok farklı bir yere gidiyor.

Futbolda şu bir gerçek önce iyi defans yapacaksın. Bunu da arkadaki 4'lüden beklemeyeceksin.
Santrforun dahil herkes defans yapacak. 1926 Bulancakspor dün bunu yapmaya gayret etti. Ve de başarılı da oldular.
Bu sene kırmızı-beyazlılar içinde alınan oyuncuların içinde bence en faydalısı Oğuz Can Yorulmuş.
Genç her şeyi yapıyor. Koşuyor, çalışıyor, defansa da yardım ediyor, hücuma da. Topu da iyi yerlerden başlatıyor ve güzel paslar atıyor. Golleri’de atıyor. Daha ne yapsın.
Ama şu bir gerçek, 1926 Bulancakspor daha hala ideal kadrosunu bulmuş değil.
Buna karşın şunu diyebilirsiniz 'hangi takım buldu ki?'

Bu Pazar sahamızda Görelespor ile karşılaşacağız. Bence aynı ilin derbilerinden biri. Gönlümüzden kopan tabii ki 1926 Bulancakspor kazansın. Diğer yandan hak eden kazansın diyoruz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.