Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

İLK YARIYI GALİBİYETLE TAMAMLAYALIM

Süper Ligin 17.Haftasında Başaksehirspor, Giresunspor'u ağırladı. Ligde yükselişini sürdüren iki ekibin karşılaşmasında üzülen taraf Giresunspor oldu. Giresunspor ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmanın sonunda rakibine 3-1 sonuçla mağlup oldu. Kaybetmeyi hak ettik mi? Çokta sanmıyorum. Nazar boncuğu olsun. Bazen alınıyor bu tür sonuçlar. Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuz beklediğimizin dışında oldu. Maçta kırılma anları vardı. Ancak maalesef başarılı olamadık. Top kayıplarının önünü kesmedik. İlk yarı 1-1 bitti. Devre arasında Hakan Keleş futbolculara gereken uyarıları yapıp futbolcuların daha iyi oynayacağını düşünürken ikinci yarıda yediğimiz gollerle sahadan boynu bükük ayrıldık. Yeşil beyazlılar maça istekli başlasa bile ikinci yarının ortalarına doğru oyundan düştü ve rakip kontrolü eline geçirdi. Üst üste gelen ataklar sonrası rakibin golleri adeta geliyorum dedi ve neticesinde kalemizde iki gol gördük. Anlamadığım Galatasaray'dan alınan Emre niye kenarda bekletilir. Bu futbolcuya şans verilmeli. Böyle maçlar bir takımın kendi gücünü ve seviyesini görme açısından çok önemlidir. Oyuncular ve de Hakan Keleş için olsun bu maç sonucu müthiş bir tecrübedir. Giresunspor tabii ki böyle flaş bir takımla karşılaşınca bir puan alsa bile altın değerinde idi. Ama yenildiğinde de saha içinde mutlaka derslerde çıkarmalı. Çünkü saha içinde güçlü ve sağlam bir organizasyonu olan üst seviyede bir takıma karşı oynadılar. Böyle mağlubiyetlerin geri bildirimini doğru aldığınız zaman kaybederken de çok şey kazanırsınız. Giresunspor mağlup oldu ama saha içinde mutlaka öğreneceği çok şeyi de cebine koyduğunu düşünüyorum. Artık bu maç geride kaldı. Yarın sahamızda yine ligin güçlü takımlarından ilk yarının son maçı Hatayspor'u tek çare yenmek zorundayız. Ne olursa olsun bu maçı olsun galip tamamlamak zorundayız. Çünkü ikinci yarı bizi birbirinden zorlu maçlar bekliyor.
Ekleme Tarihi: 24 Aralık 2021 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

İLK YARIYI GALİBİYETLE TAMAMLAYALIM

Süper Ligin 17.Haftasında Başaksehirspor, Giresunspor'u ağırladı.

Ligde yükselişini sürdüren iki ekibin karşılaşmasında üzülen taraf Giresunspor oldu.

Giresunspor ilk yarısı 1-1 biten karşılaşmanın sonunda rakibine 3-1 sonuçla mağlup oldu.

Kaybetmeyi hak ettik mi? Çokta sanmıyorum. Nazar boncuğu olsun. Bazen alınıyor bu tür sonuçlar.

Özellikle ikinci yarıdaki oyunumuz beklediğimizin dışında oldu.

Maçta kırılma anları vardı. Ancak maalesef başarılı olamadık. Top kayıplarının önünü kesmedik.

İlk yarı 1-1 bitti. Devre arasında Hakan Keleş futbolculara gereken uyarıları yapıp futbolcuların daha iyi oynayacağını düşünürken ikinci yarıda yediğimiz gollerle sahadan boynu bükük ayrıldık.

Yeşil beyazlılar maça istekli başlasa bile ikinci yarının ortalarına doğru oyundan düştü ve rakip kontrolü eline geçirdi.

Üst üste gelen ataklar sonrası rakibin golleri adeta geliyorum dedi ve neticesinde kalemizde iki gol gördük.

Anlamadığım Galatasaray'dan alınan Emre niye kenarda bekletilir.

Bu futbolcuya şans verilmeli.

Böyle maçlar bir takımın kendi gücünü ve seviyesini görme açısından çok önemlidir.

Oyuncular ve de Hakan Keleş için olsun bu maç sonucu müthiş bir tecrübedir. Giresunspor tabii ki böyle flaş bir takımla karşılaşınca bir puan alsa bile altın değerinde idi.

Ama yenildiğinde de saha içinde mutlaka derslerde çıkarmalı. Çünkü saha içinde güçlü ve sağlam bir organizasyonu olan üst seviyede bir takıma karşı oynadılar. Böyle mağlubiyetlerin geri bildirimini doğru aldığınız zaman kaybederken de çok şey kazanırsınız.

Giresunspor mağlup oldu ama saha içinde mutlaka öğreneceği çok şeyi de cebine koyduğunu düşünüyorum.

Artık bu maç geride kaldı.

Yarın sahamızda yine ligin güçlü takımlarından ilk yarının son maçı Hatayspor'u tek çare yenmek zorundayız.

Ne olursa olsun bu maçı olsun galip tamamlamak zorundayız. Çünkü ikinci yarı bizi birbirinden zorlu maçlar bekliyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.