Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

İLK HEDEFİMİZ SÜPER LİGDE KALICI OLMALI

Spor toto Birinci Futbol Ligi’ni ikinci sırada tamamlayarak 44 yıl sonra üst lig olan Süper Lig’e yükselen Giresunspor Kulübü’nde hedef bu ligde kalıcı olmak. Üstün bir başarı göstererek Süper Lig vizesi alan yeşil-beyazlılar, yeni sezonda da yolunu Hakan Keleş’le devam edecek. Ligdeki ilk sezonunda lige tutunmayı ve kalıcı olmayı hedefleyen Keleş, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor.  Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, 44 yıl sonra Süper Lig’de yer alacaklarını ve bunu iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, ‘Ligde kalıcı olmak istiyoruz’ dedi. Başkan, takımda bir arkadaşlık havasının bulunduğunu, geçen sezonki başarıda da bu arkadaşlık ortamının önemli rolü bulunduğunu ifade ederek, en büyük hedefinin altyapı ve tesisleşme olduğunun altını çizdi.  Teknik Direktörü Hakan Keleş, ilk kez mücadele edecekleri Süper Lig’deki hedeflerini lige ilk başta tutunmak olarak açıklarken, ligi kalıcı ekiplerinden birisi haline gelmek istediklerini vurguladı. Takımın Süper Lig’e çıkmasında önemli payı olan Keleş, yapılacak transferlerden taraftarların memnun olacağını belirtirken, “Gerekli yerlere takviyeler yapacağız, alınacak oyuncular takıma uyum olarak verimli bir çalışma içerisinde olacaklar. Lige birkaç yabancı oyunu ile girme düşüncesindeyiz. Ancak bütçemizin elvermesi durumunda kaliteli birkaç yerli oyuncuyu da kadromuza katabiliriz” diye konuştu.
Ekleme Tarihi: 08 Haziran 2021 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

İLK HEDEFİMİZ SÜPER LİGDE KALICI OLMALI

Spor toto Birinci Futbol Ligi’ni ikinci sırada tamamlayarak 44 yıl sonra üst lig olan Süper Lig’e yükselen Giresunspor Kulübü’nde hedef bu ligde kalıcı olmak.

Üstün bir başarı göstererek Süper Lig vizesi alan yeşil-beyazlılar, yeni sezonda da yolunu Hakan Keleş’le devam edecek.

Ligdeki ilk sezonunda lige tutunmayı ve kalıcı olmayı hedefleyen Keleş, yeni sezon hazırlıklarına devam ediyor. 

Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet, 44 yıl sonra Süper Lig’de yer alacaklarını ve bunu iyi değerlendirmek istediklerini belirterek, ‘Ligde kalıcı olmak istiyoruz’ dedi.

Başkan, takımda bir arkadaşlık havasının bulunduğunu, geçen sezonki başarıda da bu arkadaşlık ortamının önemli rolü bulunduğunu ifade ederek, en büyük hedefinin altyapı ve tesisleşme olduğunun altını çizdi. 

Teknik Direktörü Hakan Keleş, ilk kez mücadele edecekleri Süper Lig’deki hedeflerini lige ilk başta tutunmak olarak açıklarken, ligi kalıcı ekiplerinden birisi haline gelmek istediklerini vurguladı.

Takımın Süper Lig’e çıkmasında önemli payı olan Keleş, yapılacak transferlerden taraftarların memnun olacağını belirtirken, “Gerekli yerlere takviyeler yapacağız, alınacak oyuncular takıma uyum olarak verimli bir çalışma içerisinde olacaklar. Lige birkaç yabancı oyunu ile girme düşüncesindeyiz. Ancak bütçemizin elvermesi durumunda kaliteli birkaç yerli oyuncuyu da kadromuza katabiliriz” diye konuştu.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.