Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

HER MAÇ YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR

Boluspor ile Pazar günü saat 16.00’da Çotanak Arena Stadı’nda oynanacak ve TRT Spor'dan naklen yayımlanacak karşılaşma da artık galip gelmeliyiz. Koşulları ne olursa olsun 3 puana ihtiyacımız var. Mutlaka kazanmak zorundayız. Her iki takım içinde 6 puanlık bir maç. Bunun için hazırlanmalıyız. Bu maçta alacağımız 3 puanla hem galibiyeti hatırlamış olacağız hemde yukarılara doğru tırmanmaya başlayacağız. Hedefimiz, hayalimiz belli. Beklentilerin de büyüdüğünü görüyorum, bu daha çok heyecanlandırıyor, duygulandırıyor, daha çok sorumluluk altına itiyor ama her gün yeni bir başlangıç demiştik. Her maç yeni bir maçtır. Rakibin oynayacağı oyun, bizim de oynayacağımız oyun tamamen farklı olacaktır. Bunun gereğini yapmak istiyoruz. Hücum yapmak, savunma yapmaktan daha zordur. Dolayısıyla daha fazla hücum yapmamız gerekiyor. Karşımızda dirençli, sert, agresif oynayan, merkezi iyi kapatıp, kontra atağa iyi çıkmaya çalışan bir takım var. Direnciyle rakipleri zorlayan, belki kaybediyorlar ama zor kaybeden bir takım. Her şeye hazır olmalıyız. Zorluklarımız var, onu aşmak istiyoruz. Pazar günü zor maç bizi bekliyor. Artık bir yerden başlama zamanı geldi de geçiyor. Sabırla, inatla, dirençle, savaşarak üç puanı almak zorundayız. Oyuncularımız moralli olması nedeniyle bunlara daha göğüs gererek oynayacaklar. Tekmelere kafa koyacağız, hakemin kararlarına saygı duyacağız, işimizi iyi yapacağız, O zaman bu tip maçlarda hücumu iyi yaptığımızda başarılı olmayı bekliyoruz. O yüzden bu maç farklı bir maç olacaktır. Zor maç olacaktır. Önce üç puan. Sonuna kadar üç puanı kovalayan, bunu bir an önce almak isteyen ama oyun disiplininden kopmayan bir takım olmalıyız. Rakibimiz tam tersine sabırla, inatla merkezi kapatıp bunu da iyi yapabilen bir takım. Ona göre önlem alıp, 6 haftanın sonunda biz galip geleceğiz… Taraftarlarımız bu maçta tribünleri inletmeli…
Ekleme Tarihi: 20 Ekim 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

HER MAÇ YENİ BİR BAŞLANGIÇTIR

Boluspor ile Pazar günü saat 16.00’da Çotanak Arena Stadı’nda oynanacak ve TRT Spor'dan naklen yayımlanacak karşılaşma da artık galip gelmeliyiz. Koşulları ne olursa olsun 3 puana ihtiyacımız var.

Mutlaka kazanmak zorundayız.

Her iki takım içinde 6 puanlık bir maç.

Bunun için hazırlanmalıyız.

Bu maçta alacağımız 3 puanla hem galibiyeti hatırlamış olacağız hemde yukarılara doğru tırmanmaya başlayacağız.

Hedefimiz, hayalimiz belli.

Beklentilerin de büyüdüğünü görüyorum, bu daha çok heyecanlandırıyor, duygulandırıyor, daha çok sorumluluk altına itiyor ama her gün yeni bir başlangıç demiştik.

Her maç yeni bir maçtır. Rakibin oynayacağı oyun, bizim de oynayacağımız oyun tamamen farklı olacaktır.

Bunun gereğini yapmak istiyoruz.

Hücum yapmak, savunma yapmaktan daha zordur.

Dolayısıyla daha fazla hücum yapmamız gerekiyor.

Karşımızda dirençli, sert, agresif oynayan, merkezi iyi kapatıp, kontra atağa iyi çıkmaya çalışan bir takım var.

Direnciyle rakipleri zorlayan, belki kaybediyorlar ama zor kaybeden bir takım.

Her şeye hazır olmalıyız.

Zorluklarımız var, onu aşmak istiyoruz.

Pazar günü zor maç bizi bekliyor.

Artık bir yerden başlama zamanı geldi de geçiyor.

Sabırla, inatla, dirençle, savaşarak üç puanı almak zorundayız.

Oyuncularımız moralli olması nedeniyle bunlara daha göğüs gererek oynayacaklar.

Tekmelere kafa koyacağız, hakemin kararlarına saygı duyacağız, işimizi iyi yapacağız,

O zaman bu tip maçlarda hücumu iyi yaptığımızda başarılı olmayı bekliyoruz.

O yüzden bu maç farklı bir maç olacaktır.

Zor maç olacaktır.

Önce üç puan. Sonuna kadar üç puanı kovalayan, bunu bir an önce almak isteyen ama oyun disiplininden kopmayan bir takım olmalıyız.

Rakibimiz tam tersine sabırla, inatla merkezi kapatıp bunu da iyi yapabilen bir takım.

Ona göre önlem alıp, 6 haftanın sonunda biz galip geleceğiz…

Taraftarlarımız bu maçta tribünleri inletmeli…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.