Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

HEDEF ŞAMPİYONLUKSA EĞER…

1926 Bulancakspor  hedefi olan bir kulüp.Takımımızı hedeflerine ulaştırabilecek  teknik adam’a transferler yapılması adına onay verilmeli. Buna da saygı duymak ve destek olmak lazım. İlk yarıdaki  performanstan elbette memnun değilim. Ama zaman alacak. Yeni bir sistem oturtulmaya çalışılıyor. Takımın eksikleri var. Cumhuriyet'in 100. yılı camiamız için çok önemli. Hedef elbette şampiyonluk. Eksiklerin hızlıca giderilmesi gerekiyor. Transfer sürecinde gerekli yerlere gereken oyuncular alınmalı. Burada artık taraftarların beklentisi; teknik ekibin istediği isimlerin, kulübü başarıya ulaştıracak transferlerin yapılması. Bunu elbette 1926 Bulancakspor’a yakışır şekilde yapılması gerekiyor. Görev burada sadece teknik kadroya düşmüyor. Burada bir bütünden bahsediyoruz. Var olan oyuncularımızı da en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Taraftarlarımız stadı doldurdu. Onlara teşekkür ediyorum. Her zaman destek oluyorlar. Zorlukların üstesinden birlik ve beraberlikle ancak gelinebilir. Tek başına bir yönetim, teknik adam ya da futbolcuların sorunu değil. Camianın sorunu, ortak sorumluluğumuz. Lider Çayelispor ile 1926 Bulancakspor arasındaki puan farkının beş olması kapanmayacak anlamına gelmez.Kaldı ki ikinci yarı Çayelispor bize geliyor.Tabii ki şampiyon olmak istiyorsan bu maçtan kayıpsız ayrılman  gerekiyor.Bunu içinde takımın acilen eksik yerlere  benim gördüğüm en az 4 futbolcu ama direk oynayacak futbolcular transfer etmeli ki hedefine ulaşsın…    
Ekleme Tarihi: 12 Ocak 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

HEDEF ŞAMPİYONLUKSA EĞER…

1926 Bulancakspor  hedefi olan bir kulüp.Takımımızı hedeflerine ulaştırabilecek  teknik adam’a transferler yapılması adına onay verilmeli. Buna da saygı duymak ve destek olmak lazım.

İlk yarıdaki  performanstan elbette memnun değilim. Ama zaman alacak. Yeni bir sistem oturtulmaya çalışılıyor. Takımın eksikleri var. Cumhuriyet'in 100. yılı camiamız için çok önemli. Hedef elbette şampiyonluk. Eksiklerin hızlıca giderilmesi gerekiyor.

Transfer sürecinde gerekli yerlere gereken oyuncular alınmalı. Burada artık taraftarların beklentisi; teknik ekibin istediği isimlerin, kulübü başarıya ulaştıracak transferlerin yapılması. Bunu elbette 1926 Bulancakspor’a yakışır şekilde yapılması gerekiyor.

Görev burada sadece teknik kadroya düşmüyor. Burada bir bütünden bahsediyoruz. Var olan oyuncularımızı da en iyi şekilde değerlendirmek zorundayız. Taraftarlarımız stadı doldurdu. Onlara teşekkür ediyorum. Her zaman destek oluyorlar. Zorlukların üstesinden birlik ve beraberlikle ancak gelinebilir. Tek başına bir yönetim, teknik adam ya da futbolcuların sorunu değil. Camianın sorunu, ortak sorumluluğumuz.

Lider Çayelispor ile 1926 Bulancakspor arasındaki puan farkının beş olması kapanmayacak anlamına gelmez.Kaldı ki ikinci yarı Çayelispor bize geliyor.Tabii ki şampiyon olmak istiyorsan bu maçtan kayıpsız ayrılman  gerekiyor.Bunu içinde takımın acilen eksik yerlere  benim gördüğüm en az 4 futbolcu ama direk oynayacak futbolcular transfer etmeli ki hedefine ulaşsın…

 

 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.