Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

HAKEME RAĞMEN PUANI ALDIK

Giresunspor Adana’da hakem kurbanı olurken, hakeme rağmen hanesine bir puan hemde oynadığı uzatmalarla birlikte doksan dakika 10 kişi ile yazdırmasını başardı. Giresunspor’umuzu tebrik ediyoruz. İkinci yarı süper ligin ilk açılış karşılaşmasında A.Demirspor ile Giresunspor yeni Adana stadında karşı karşıya geldi. Hakem daha maçın 10. Dakikasında Alexis Perez’e cezasahası dışında rakibi düşürdü düşüncesiyle direk kırmızı kart gösterdi. Hâlbuki rakibe aldatmaya yönelik hareketinden dolayı sarı kart göstermeliydi. Çok ağır bir karar. Ama Giresunspor o dakikadan sonra sahada 10 kişi ile verdiği örnek mücadele ile hakeme rağmen bir puanla ayrıldı. Hakem’in A.Demirspor’un sert oyununa prim tanıyarak karşılaşmayı çığırından çıkarttı. İlk yarısı Giresunspor’un 0-1 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın 66.dakikasında ceza sahası içinde düşürülmesine seyirci kaldı. Hakemin birçok pozisyonumuzda sergilediği tavır ve verdiği kararlar karşısında şaşkınlığımızı gizleyemiyoruz. Türk futbolunun temel sorunları arasında yer alan adaletsiz hakem yönetimini üzüntü içinde takip ediyorum. Hakem bu maçta takdir haklarını hep ev sahibi takımın lehine kullanarak ve rakibin maçı alması için maçı uzattıkça uzatan bu hakeme yazıklar olsun. Dakika 84.Rakibin avuta giden topu korner diyerek takımımızın gol yemesine neden oldu. Yapılan itirazlar sonucu hakem bunu gösterdiği kartlarla geçiştirmeye çalıştı. Yazık bu futbolcuların emeklerine. Merak ediyorum bu maçın gözlemcisi bu hakeme kaç puan verecek.  Bu maç büyükler ile tabir ettiğimiz takımların maçı olsaydı dün geceden bu güne kıyametler kopardı. Spor yorumcuları bile yaptıkları yorumlarda Giresunspor’dan çok A.Demirspor’un neden berabere kaldıklarını tartışıyorlar.
Ekleme Tarihi: 24 Ocak 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

HAKEME RAĞMEN PUANI ALDIK

Giresunspor Adana’da hakem kurbanı olurken, hakeme rağmen hanesine bir puan hemde oynadığı uzatmalarla birlikte doksan dakika 10 kişi ile yazdırmasını başardı. Giresunspor’umuzu tebrik ediyoruz. İkinci yarı süper ligin ilk açılış karşılaşmasında A.Demirspor ile Giresunspor yeni Adana stadında karşı karşıya geldi.

Hakem daha maçın 10. Dakikasında Alexis Perez’e cezasahası dışında rakibi düşürdü düşüncesiyle direk kırmızı kart gösterdi. Hâlbuki rakibe aldatmaya yönelik hareketinden dolayı sarı kart göstermeliydi. Çok ağır bir karar. Ama Giresunspor o dakikadan sonra sahada 10 kişi ile verdiği örnek mücadele ile hakeme rağmen bir puanla ayrıldı.

Hakem’in A.Demirspor’un sert oyununa prim tanıyarak karşılaşmayı çığırından çıkarttı. İlk yarısı Giresunspor’un 0-1 üstünlüğüyle sona eren karşılaşmanın 66.dakikasında ceza sahası içinde düşürülmesine seyirci kaldı. Hakemin birçok pozisyonumuzda sergilediği tavır ve verdiği kararlar karşısında şaşkınlığımızı gizleyemiyoruz.

Türk futbolunun temel sorunları arasında yer alan adaletsiz hakem yönetimini üzüntü içinde takip ediyorum. Hakem bu maçta takdir haklarını hep ev sahibi takımın lehine kullanarak ve rakibin maçı alması için maçı uzattıkça uzatan bu hakeme yazıklar olsun.

Dakika 84.Rakibin avuta giden topu korner diyerek takımımızın gol yemesine neden oldu. Yapılan itirazlar sonucu hakem bunu gösterdiği kartlarla geçiştirmeye çalıştı.

Yazık bu futbolcuların emeklerine. Merak ediyorum bu maçın gözlemcisi bu hakeme kaç puan verecek.  Bu maç büyükler ile tabir ettiğimiz takımların maçı olsaydı dün geceden bu güne kıyametler kopardı. Spor yorumcuları bile yaptıkları yorumlarda Giresunspor’dan çok A.Demirspor’un neden berabere kaldıklarını tartışıyorlar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.