Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

HAKEM HALİL UMUT MELER’E YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı bir spor yazarı olarak şiddetle kınıyorum. Meler'e yapılan müessif saldırı asla kabul edilemez buluyor ve kınıyorum. Sporda şiddetin her türlüsünün, her kimden gelirse gelsin tereddütsüz karşısındayım. Başta Halil Umut Meler olmak üzere, tüm hakem ve futbol camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Şiddete maruz kalan hakem Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, üzücü hadiselerin bir daha yaşanmaması için gerekenlerin ivedilikle yapılmasını talep ediyorum. Pazartesi gecesi Ankara’da gerçekleştirilen saldırılar, bir kez daha, Türk futbolunun marka değerine, futbolun emekçilerine, futbola aşık çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerine ve tribünlerde sayılarının artmasını temenni ettiğimiz ailelerin güvenliğine karşı yapılmıştır. Türk futboluna hak ettiği gerçek itibarı yeniden kazandırmak amacıyla, yetkili tüm kurumları gereken tedbirleri almak için göreve çağırıyor, Bir spor yazarı olarak bu yöndeki her çalışmaya sonuna dek destek vereceğimi beyan ediyorum. Barışın ve dostluğun zemini olan yeşil sahalarımızda bu tür olayların kabul edilemeyeceğini ifade etmek istiyorum. Bu yaşananlarda sorumluluğu bulunan, bu tavrı ortaya koyan tüm şahısları en ağır şekilde kınıyorum. Ülkemize ve Türk futboluna yakışmayan bu olaya dair Türk futbolunun tüm paydaşlarını, sorumluluğu bulunan tüm kişi ve kurumları birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Halil Umut Meler’e ve tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Şiddet hiçbir koşulda sporun doğasıyla bağdaşmamaktadır. Sporda ve hayatta şiddetin her türlüsünün daima karşısında olacağım. Başta Halil Umut Meler olmak üzere, tüm spor camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Ekleme Tarihi: 15 Aralık 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

HAKEM HALİL UMUT MELER’E YAPILAN SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından hakem Halil Umut Meler'e yapılan saldırıyı bir spor yazarı olarak şiddetle kınıyorum. Meler'e yapılan müessif saldırı asla kabul edilemez buluyor ve kınıyorum. Sporda şiddetin her türlüsünün, her kimden gelirse gelsin tereddütsüz karşısındayım. Başta Halil Umut Meler olmak üzere, tüm hakem ve futbol camiasına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Şiddete maruz kalan hakem Halil Umut Meler’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, üzücü hadiselerin bir daha yaşanmaması için gerekenlerin ivedilikle yapılmasını talep ediyorum. Pazartesi gecesi Ankara’da gerçekleştirilen saldırılar, bir kez daha, Türk futbolunun marka değerine, futbolun emekçilerine, futbola aşık çocuklarımızın ve gençlerimizin hayallerine ve tribünlerde sayılarının artmasını temenni ettiğimiz ailelerin güvenliğine karşı yapılmıştır.

Türk futboluna hak ettiği gerçek itibarı yeniden kazandırmak amacıyla, yetkili tüm kurumları gereken tedbirleri almak için göreve çağırıyor,

Bir spor yazarı olarak bu yöndeki her çalışmaya sonuna dek destek vereceğimi beyan ediyorum.

Barışın ve dostluğun zemini olan yeşil sahalarımızda bu tür olayların kabul edilemeyeceğini ifade etmek istiyorum. Bu yaşananlarda sorumluluğu bulunan, bu tavrı ortaya koyan tüm şahısları en ağır şekilde kınıyorum.

Ülkemize ve Türk futboluna yakışmayan bu olaya dair Türk futbolunun tüm paydaşlarını, sorumluluğu bulunan tüm kişi ve kurumları birlikte hareket etmeye davet ediyorum. Halil Umut Meler’e ve tüm hakem camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum. Şiddet hiçbir koşulda sporun doğasıyla bağdaşmamaktadır. Sporda ve hayatta şiddetin her türlüsünün daima karşısında olacağım.

Başta Halil Umut Meler olmak üzere, tüm spor camiamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.