Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GS’nin ardından Kasımpaşayı’da Yenmeliyiz

Yarın akşam ligde 10 gol yiyen Kasımpaşa ile adeta bir final maçı yapacağız. Galatasaray galibiyetini taçlandırmak için bu  maçtan kesinlikle galip gelmeliyiz. Deplasmanda Galatasaray’dan 3 puan aldık. Demek ki, Kasımpaşa’yı artık yenmek zorundayız. Demek ki, Kasımpaşa maçı adeta bir final! Hayal âleminde yaşamayalım. Galatasaray büyük takım. Bu 3 puan bizim için ekstra oldu. Bizim adımıza sonuç tabii ki tarihi bir sonuç. Yıllar sonra torunlarımız bu sonuçla gurur duyacaklar. Artık bu maç geride kaldı. Şimdi yarın saat 19.15’te sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçından da bir galibiyet almalıyız ki Galatasaray galibiyetini taçlandıralım. Bence galibiyet sürdürülebilir olmalı. Rakip panik içinde... Maçta aç kurtlar gibi saldıracak. Çünkü ilk iki maçında kalesinde 10 gol gördü. Bu maçı çıkış noktası olarak görüyorlar. Akıllıca oynamalıyız. Önemli değil skor 1-0 olsun ama bizim olsun. Sorumluluk almalıyız. Çok tehlikeli rakibe karşı oynayacağız. Kazanmak için üst düzey oynamalıyız.
Ekleme Tarihi: 19 Ağustos 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GS’nin ardından Kasımpaşayı’da Yenmeliyiz

Yarın akşam ligde 10 gol yiyen Kasımpaşa ile adeta bir final maçı yapacağız. Galatasaray galibiyetini taçlandırmak için bu  maçtan kesinlikle galip gelmeliyiz.

Deplasmanda Galatasaray’dan 3 puan aldık.
Demek ki, Kasımpaşa’yı artık yenmek zorundayız. Demek ki, Kasımpaşa maçı adeta bir final!

Hayal âleminde yaşamayalım. Galatasaray büyük takım. Bu 3 puan bizim için ekstra oldu. Bizim adımıza sonuç tabii ki tarihi bir sonuç. Yıllar sonra torunlarımız bu sonuçla gurur duyacaklar.

Artık bu maç geride kaldı. Şimdi yarın saat 19.15’te sahamızda oynayacağımız Kasımpaşa maçından da bir galibiyet almalıyız ki Galatasaray galibiyetini taçlandıralım.

Bence galibiyet sürdürülebilir olmalı. Rakip panik içinde... Maçta aç kurtlar gibi saldıracak. Çünkü ilk iki maçında kalesinde 10 gol gördü. Bu maçı çıkış noktası olarak görüyorlar.

Akıllıca oynamalıyız. Önemli değil skor 1-0 olsun ama bizim olsun. Sorumluluk almalıyız. Çok tehlikeli rakibe karşı oynayacağız. Kazanmak için üst düzey oynamalıyız.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.