Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ

Haftaiçi oynanan Çarşambaspor  ile 1926 Bulancakspor  karşılaşması haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından biriydi. Zira karşılaşma 1926 Bulancakspor için çıkış maçı olabilecek bir karşılaşma niteliği taşırken, Çarşambaspor için de  son haftaların namağlup serisini sürdürme maçı özelliği taşıyordu. Çarşamba günü iki takımı da ilk kez  fesbuktan izleme olanağı buldum. Çarşambaspor takımı daha kompakt bir takım olarak gözüme çarptı diyebilirim. Ancak aynı şeyleri fark yiyen 1926 Bulancakspor için söylemem mümkün değil.1926 Bulancakspor 17.haftası geride kalan ligde sadece 16 puan alabildi. Tabi bu haftaya kadar rakiplerine ezilmeyen, iyi direnç gösteren ve mücadele eden bir Çarşambaspor takımı vardı karşısında. Camianın zor günler geçirdiği ortada. Bulancak’ta eskiden sadece futbol konuşulurdu. Ancak şimdi futbolun ‘f’sinden bile söz edilmiyor. Karşılaşmaya baktığımız zaman pozisyon üretmekte zorlanan bir 1926 Bulancakspor takımı vardı. Bu maçta özellikle yaratıcı oyuncu eksikliği 1926 Bulancakspor’un  en büyük eksikliği olarak gözüme çarptı.Kalecimizde genç olması sebebiyle farkı kapatamadı.Bunun yanında orta saha hâkimiyetini de rakibine veren bir Bulancak takımı vardı. Savunmada rakibi durduracak kalitede oyuncu yok. Benim Bulancak’lı camiasına çağrım; bir an önce bu takıma sahip çıksınlar. Bu fedakâr yönetime, teknik adama ve futbolculara bir el uzatsınlar. Çarşambaspor takımı imkânsızlıklar içerisinde imkân yaratmayı başaran ender takımlardan. Bir kere başlarında takımını çok iyi tanıyan, futbolu çok iyi bilen biri var. Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında mükemmel bir futbol sergilediler ve rakibi sahadan tamamen sildiler.1926 Bulancakspor takımı 1957 Ünyespor  maçındaki yaşadığı sıkıntıyı bu maçta da yaşadı. Takım çok pozisyona giriyor, ancak bunları cömertçe harcıyor. Onlara da buradan bir uyarı; her takım Çarşambaspor  gibi fazla pozisyon vermez. Bulduğunuzu atacaksınız. Maçın hakemine maçta çok fazla iş düşmedi.Salı günkü yazımda belirttiğim gibi takımımız Ünyespor maçında galip geldi ama ben oyununu beğenmediğimi söylemiştim.Demek ki bu maçın sonucuna göre haklı çıktım.Artık 1926 Bulancakspor bu maçı geride bırakıp tekrar galibiyetle tanışmalı.Görelespor yine bizi 2 puan geçti.O zaman Pazar günü sahamızda oynayacağımız Atakumbelediyespor’u kesinlikle yenmeliyiz.Benden söylemesi…
Ekleme Tarihi: 10 Mart 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ

Haftaiçi oynanan Çarşambaspor  ile 1926 Bulancakspor  karşılaşması haftanın sonucu merakla beklenen karşılaşmalarından biriydi. Zira karşılaşma 1926 Bulancakspor için çıkış maçı olabilecek bir karşılaşma niteliği taşırken, Çarşambaspor için de  son haftaların namağlup serisini sürdürme maçı özelliği taşıyordu. Çarşamba günü iki takımı da ilk kez  fesbuktan izleme olanağı buldum. Çarşambaspor takımı daha kompakt bir takım olarak gözüme çarptı diyebilirim. Ancak aynı şeyleri fark yiyen 1926 Bulancakspor için söylemem mümkün değil.1926 Bulancakspor 17.haftası geride kalan ligde sadece 16 puan alabildi. Tabi bu haftaya kadar rakiplerine ezilmeyen, iyi direnç gösteren ve mücadele eden bir Çarşambaspor takımı vardı karşısında. Camianın zor günler geçirdiği ortada. Bulancak’ta eskiden sadece futbol konuşulurdu. Ancak şimdi futbolun ‘f’sinden bile söz edilmiyor. Karşılaşmaya baktığımız zaman pozisyon üretmekte zorlanan bir 1926 Bulancakspor takımı vardı. Bu maçta özellikle yaratıcı oyuncu eksikliği 1926 Bulancakspor’un  en büyük eksikliği olarak gözüme çarptı.Kalecimizde genç olması sebebiyle farkı kapatamadı.Bunun yanında orta saha hâkimiyetini de rakibine veren bir Bulancak takımı vardı. Savunmada rakibi durduracak kalitede oyuncu yok. Benim Bulancak’lı camiasına çağrım; bir an önce bu takıma sahip çıksınlar. Bu fedakâr yönetime, teknik adama ve futbolculara bir el uzatsınlar.

Çarşambaspor takımı imkânsızlıklar içerisinde imkân yaratmayı başaran ender takımlardan. Bir kere başlarında takımını çok iyi tanıyan, futbolu çok iyi bilen biri var. Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında mükemmel bir futbol sergilediler ve rakibi sahadan tamamen sildiler.1926 Bulancakspor takımı 1957 Ünyespor  maçındaki yaşadığı sıkıntıyı bu maçta da yaşadı. Takım çok pozisyona giriyor, ancak bunları cömertçe harcıyor. Onlara da buradan bir uyarı; her takım Çarşambaspor  gibi fazla pozisyon vermez. Bulduğunuzu atacaksınız. Maçın hakemine maçta çok fazla iş düşmedi.Salı günkü yazımda belirttiğim gibi takımımız Ünyespor maçında galip geldi ama ben oyununu beğenmediğimi söylemiştim.Demek ki bu maçın sonucuna göre haklı çıktım.Artık 1926 Bulancakspor bu maçı geride bırakıp tekrar galibiyetle tanışmalı.Görelespor yine bizi 2 puan geçti.O zaman Pazar günü sahamızda oynayacağımız Atakumbelediyespor’u kesinlikle yenmeliyiz.Benden söylemesi…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.