Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GOL ATAMIYORUZ

Son iki resmi maçını kaybeden Giresunspor geriye düşmekten kurtulamadı. Skoru çeviremiyor, gol atamıyor, defans açık veriyor. Takımdan üretkenlik düştü. Umudumuz ara transferde gelecek futbolcuların bu açığı kapatması. Yoksa ligde kalmamız zorlaşır. Ligde galibiyet almayı unutan Yeşil - beyazlılar son 4 resmi maçında galibiyet alamadı. Konyaspor maçında kötü bir oyun oynamadığımızı düşünmüyorum. Ancak gol atma becerimiz yok. Son hareketlerde acemiyiz. Puan çıkmayınca sonuç hüsran oluyor. Acilen sürekli dediğim gibi bu bölgelere yeni futbolcular monte edilmeli. Oyuncularımız iyi mücadele ediyor ancak kırılma anlarında sonuca gidemeyince, rakipte fırsatı affetmeyince sahadan boynu bükük ayrılıyoruz. Lig ikincisi bir takımla hemde deplasmanda oynuyorsunuz. Üzerinize geliyorlar. Dönüş yakalamamız şart Bu Fenerbahçe maçında olur ya da bir başka maçta bilemem. Özellikle lige geri dönmemiz gerekir. Bu takım bizi şaşırtmaya devam ediyor. Yeniden kazanmaya alışmamız gerek. Kırmızı çizginin üzerindeyiz. İçine girmemiz an meselesi. Futbol başka bir oyun. Sahada oynanıyor. Mücadele istiyor. Beklentilerin büyük olduğu Konyaspor maçından elimiz boş döndü. Aslında Konyaspor oynadığı futbolla üç puanı hiçte hak etmedi. Defansın adam makyajı eksikliğinden kalemizde golü gördük. Bu maçın hakkı beraberlikti. Artık bu maçta geride kaldı. Umarım yeni transferlerle önümüzdeki cumartesi günü saat 16.00'da sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe maçından puan çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Maalesef gerçek bu...
Ekleme Tarihi: 09 Şubat 2022 - Çarşamba
Köşe Vuruşu *Spor*

GOL ATAMIYORUZ

Son iki resmi maçını kaybeden Giresunspor geriye düşmekten kurtulamadı.

Skoru çeviremiyor, gol atamıyor, defans açık veriyor.

Takımdan üretkenlik düştü. Umudumuz ara transferde gelecek futbolcuların bu açığı kapatması. Yoksa ligde kalmamız zorlaşır.

Ligde galibiyet almayı unutan Yeşil - beyazlılar son 4 resmi maçında galibiyet alamadı.

Konyaspor maçında kötü bir oyun oynamadığımızı düşünmüyorum. Ancak gol atma becerimiz yok. Son hareketlerde acemiyiz. Puan çıkmayınca sonuç hüsran oluyor. Acilen sürekli dediğim gibi bu bölgelere yeni futbolcular monte edilmeli.

Oyuncularımız iyi mücadele ediyor ancak kırılma anlarında sonuca gidemeyince, rakipte fırsatı affetmeyince sahadan boynu bükük ayrılıyoruz.

Lig ikincisi bir takımla hemde deplasmanda oynuyorsunuz. Üzerinize geliyorlar.

Dönüş yakalamamız şart

Bu Fenerbahçe maçında olur ya da bir başka maçta bilemem. Özellikle lige geri dönmemiz gerekir.

Bu takım bizi şaşırtmaya devam ediyor. Yeniden kazanmaya alışmamız gerek. Kırmızı çizginin üzerindeyiz. İçine girmemiz an meselesi.

Futbol başka bir oyun. Sahada oynanıyor. Mücadele istiyor.

Beklentilerin büyük olduğu Konyaspor maçından elimiz boş döndü. Aslında Konyaspor oynadığı futbolla üç puanı hiçte hak etmedi.

Defansın adam makyajı eksikliğinden kalemizde golü gördük. Bu maçın hakkı beraberlikti.

Artık bu maçta geride kaldı. Umarım yeni transferlerle önümüzdeki cumartesi günü saat 16.00'da sahamızda oynayacağımız Fenerbahçe maçından puan çıkarabiliriz diye düşünüyorum. Maalesef gerçek bu...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.