Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR’UN İLK AMACI LİGDE KALABİLMEK OLMALI

Son iki yıldır Süper Ligde yer alan Giresunspor, yeni sezon öncesi hem teknik ekibinde, hem de futbolcu kadrosunda değişime gitti. Yeşil-Beyazlı yeni sezonda genç oyunculara ağırlık verecek. Yeşil-Beyazlı ekipte, yönetim kurulu bir değişme giderek, geçen yılki oyuncu kadrosunda yer alan tecrübeli isimlerle yollarını ayırdı. A takım kadrosunda altyapıdan gelen isimlerle geçen yıldan yedek oyuncular yer alacak. Artık özümüze dönme zamanı geldi. Kendi çocuklarımıza güvenmeliyiz. Takımın 1.Ligde tek umudu ligde tutunabilmek. Bunu başarabilirse devamı gelir diye düşünüyorum.Genç futbolculara büyük fırsat. Göstersinler kendini.Bu fırsat her zaman ele geçmez. Giresunspor’un transfer yasağı nedeniyle bu yolu seçti.Seçmek zorundaydı.Maddi yönden sıkıntı durumda olan sadece Giresunspor değil.Birçok takım bu sıkıntıyı çekiyor. Bu girdaptan kurtulmanın yolu gençlere şans vererek bekleyeceğiz.Başka çaremiz yok.Dediğim gibi önceliğimiz bu sezon ligde tutunabilmek.  
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR’UN İLK AMACI LİGDE KALABİLMEK OLMALI

Son iki yıldır Süper Ligde yer alan Giresunspor, yeni sezon öncesi hem teknik ekibinde, hem de futbolcu kadrosunda değişime gitti. Yeşil-Beyazlı yeni sezonda genç oyunculara ağırlık verecek. Yeşil-Beyazlı ekipte, yönetim kurulu bir değişme giderek, geçen yılki oyuncu kadrosunda yer alan tecrübeli isimlerle yollarını ayırdı. A takım kadrosunda altyapıdan gelen isimlerle geçen yıldan yedek oyuncular yer alacak.

Artık özümüze dönme zamanı geldi. Kendi çocuklarımıza güvenmeliyiz.

Takımın 1.Ligde tek umudu ligde tutunabilmek. Bunu başarabilirse devamı gelir diye düşünüyorum.Genç futbolculara büyük fırsat. Göstersinler kendini.Bu fırsat her zaman ele geçmez.

Giresunspor’un transfer yasağı nedeniyle bu yolu seçti.Seçmek zorundaydı.Maddi yönden sıkıntı durumda olan sadece Giresunspor değil.Birçok takım bu sıkıntıyı çekiyor.

Bu girdaptan kurtulmanın yolu gençlere şans vererek bekleyeceğiz.Başka çaremiz yok.Dediğim gibi önceliğimiz bu sezon ligde tutunabilmek.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.