Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR’U BU DURUMA DÜŞÜRENLER UTANSIN

Giresunspor’u Süper Ligde binlerce insan tanıdı. Karadeniz dalgalarının arasından koparak geldi, Galatasarayı,Beşiktaşı kendi sahya ve seyircisi önünde dize getirdi. Çotanaktan  aldığı ilhamla ortaya çıkan Giresun spor  logosu binlerce futbol severin takdirini kazandı. Süper Ligde fazla kalamadı.Şimdi de  matematiksel olarak düşmese bile  abbas yolcu.  Transfer tahtası açılmayınca Giresunspor gençlere kaldı.Genç futbolcular elinden geleni yaptılar ancak bizden bu kadar diyorlar. Giresunspor  camiası kanımca transfer tahtasını açamayınca, atı alan Üsküdar’ı geçti…Üst üste iki sezon yokları oynuyor. Hem hatalı yönetimler ve hatalı transferler yüzünden, başarısız oldu. İlimizin ve ilçelerimizin tuttuğu takım olan Giresunspor’un  sahadaki durumu içimi acıtıyor. İstediğimiz,arzuladığımız Giresunspor  bu olmamalıydı. Kesinlikle kimseyi hakir görmüyorum, Gençler sahada ancak bu kadar oynayabiliyorlar. Saygı duyuyorum. Bizim bildiğimiz Giresunspor eskiden rakibini deyim yerindeyse ısırırdı. Ama şimdi Giresunspor’un G’si yok sahada. İnanın, dost acı söyler, Giresunspor camiası acilen bir şeyler yapıp, seneye bu takımı düzeltmezse inanın gelecek sezon ikinci ligden de bir alt lige düşeceği kesin. Gerçi bu Giresunspor’a sihirbazlar bile bir şey yapamaz. Sahipsiz Giresunspor.maçlarında bile hakemler artık hep rakip takım lehine kararlar veriyorlar.Yok ki takımın sahibi.Haksızlıklar karşısında haykırsın. Ne diyelim!... Giresunspor’u bu hale düşürenler utansın.
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR’U BU DURUMA DÜŞÜRENLER UTANSIN

Giresunspor’u Süper Ligde binlerce insan tanıdı. Karadeniz dalgalarının arasından koparak geldi, Galatasarayı,Beşiktaşı kendi sahya ve seyircisi önünde dize getirdi. Çotanaktan  aldığı ilhamla ortaya çıkan Giresun spor  logosu binlerce futbol severin takdirini kazandı. Süper Ligde fazla kalamadı.Şimdi de  matematiksel olarak düşmese bile  abbas yolcu.  Transfer tahtası açılmayınca Giresunspor gençlere kaldı.Genç futbolcular elinden geleni yaptılar ancak bizden bu kadar diyorlar. Giresunspor  camiası kanımca transfer tahtasını açamayınca, atı alan Üsküdar’ı geçti…Üst üste iki sezon yokları oynuyor. Hem hatalı yönetimler ve hatalı transferler yüzünden, başarısız oldu. İlimizin ve ilçelerimizin tuttuğu takım olan Giresunspor’un  sahadaki durumu içimi acıtıyor. İstediğimiz,arzuladığımız Giresunspor  bu olmamalıydı. Kesinlikle kimseyi hakir görmüyorum, Gençler sahada ancak bu kadar oynayabiliyorlar. Saygı duyuyorum. Bizim bildiğimiz Giresunspor eskiden rakibini deyim yerindeyse ısırırdı. Ama şimdi Giresunspor’un G’si yok sahada.

İnanın, dost acı söyler, Giresunspor camiası acilen bir şeyler yapıp, seneye bu takımı düzeltmezse inanın gelecek sezon ikinci ligden de bir alt lige düşeceği kesin. Gerçi bu Giresunspor’a sihirbazlar bile bir şey yapamaz. Sahipsiz Giresunspor.maçlarında bile hakemler artık hep rakip takım lehine kararlar veriyorlar.Yok ki takımın sahibi.Haksızlıklar karşısında haykırsın. Ne diyelim!... Giresunspor’u bu hale düşürenler utansın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.