Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR’DA TRANSFERLER BAŞLADI

Kadrosundaki birçok futbolcuyla yollarını ayıran Giresunspor, altyapı takviyeli bir takımla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Giresunspor’un en az 9-10 transfer yapması bekleniyor.   Giresunspor bu sezon daha çok genç futbolculara yönelecek. 44 yıldan sonra Süper Lige dönen ve süper lig kadrosu büyük ölçüde dağılan Giresunspor, yeni sezon öncesi yeni kadro oluşturacak Geçen sezon Süper Lig'deki kadrosundan  büyük çoğunluğu kiralık olması nedeniyle takımlarına döndü. Bugüne kadar Bandırmaspor’dan Doğan Can Davas Bursaspor’dan Vefa Temel, Belçika’dan gurbetçi forvet oyuncusu Mert Kurt, Trabzonspor’dan orta saha 23 yaşındaki genç oyuncu Murat Cem Akpınar’ı kadrosuna kattı. Ayrıca söylentiler arasında 1461 Trabzonspor’dan Yunus Emre ile Trabzonspor’lu İsmail Köybaşı’nın adı geçiyor. Bu sezon süper lig 19 takımla oynanacak.19 takımdan 4 takımın direk düşecek olması ligin daha da zorlu geçeceği anlamını taşıyor.  
Ekleme Tarihi: 28 Haziran 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR’DA TRANSFERLER BAŞLADI

Kadrosundaki birçok futbolcuyla yollarını ayıran Giresunspor, altyapı takviyeli bir takımla yeni sezon hazırlıklarına başladı. Giresunspor’un en az 9-10 transfer yapması bekleniyor.   Giresunspor bu sezon daha çok genç futbolculara yönelecek.

44 yıldan sonra Süper Lige dönen ve süper lig kadrosu büyük ölçüde dağılan Giresunspor, yeni sezon öncesi yeni kadro oluşturacak Geçen sezon Süper Lig'deki kadrosundan  büyük çoğunluğu kiralık olması nedeniyle takımlarına döndü.

Bugüne kadar Bandırmaspor’dan Doğan Can Davas Bursaspor’dan Vefa Temel, Belçika’dan gurbetçi forvet oyuncusu Mert Kurt, Trabzonspor’dan orta saha 23 yaşındaki genç oyuncu Murat Cem Akpınar’ı kadrosuna kattı.

Ayrıca söylentiler arasında 1461 Trabzonspor’dan Yunus Emre ile Trabzonspor’lu İsmail Köybaşı’nın adı geçiyor. Bu sezon süper lig 19 takımla oynanacak.19 takımdan 4 takımın direk düşecek olması ligin daha da zorlu geçeceği anlamını taşıyor.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.