Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR’DA BİRLİK BERABERLİĞİN ÖNEMİ

Futbolda sezona başlamasına az kaldı. TFF 1.lig Ağustos ayı içinde başlıyor.Şu bir gerçek artık gençlerle mücadele edeceğiz. Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın dediği gibi şimdi gelelim konumuza,birlik beraberlik… Giresunspor’un  kendi ilinden yeterli ilgiyi gördüğü söylenemez. Hemen hemen her maç öncesi Giresunspor yöneticilerinin birlik ve beraberlik çağrıları yapıyor. Eğer, Giresunspor öncelikle bu gençlerle kalıcı olmak  istiyorsa başta Giresunspor olmak üzere tüm taraftar  takımları için birlik ve beraberlik şart. Giresun lobilerde güçlü olmalıdır. Giresun masa başında güçlü olmalıdır. Eğer bu birlik ve beraberlik sağlanmadığı takdirde biz daha çookk dövünürüz. Şimdi düşünün bir masa var. O masa mutlaka dört ayaklıdır. Masanın ayağı üç tane olursa düzgün durmaz. Ama birileri o masanın bir ayağını başka yöne çekerse, diğer birileri öbür ayağını bir başka yöne çekerse, bir başkaları da diğer ayağını bir başka yöne çekerse ne olur? O masa yerinde durmaz ve hayır gelmez. İşte Giresun  için, Giresun  adına,Giresun’un  değerlerine hep birlikte sahip çıkmalı ve destek olmalıyız. Özellikle Giresunspor,Giresun’da diğer amatör kulüplerle  her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacı olan değerlerimizdir. Bana ne denilirse işte o zaman tehlike çok büyüktür. Birileri de son Giresunspor  örneğinde olduğu gibi dövünür, yakınır durur. Onun içindir ki, siyasi camia, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, vatandaş daha doğrusu herkes artık birlik beraberlik içinde olarak değerlere sahip çıkmalıdır. Güçlünün, doğrunun, haklının karşısında Şeytan bile duramaz. Peki birlik berberlik olmazsa ne olur? İşte son Giresunspor örneğinde olduğu gibi hiç ismi duyulmamış birisi çıkar kırmızı kartta gösterir, son saniyede rakibe gol kaydettirir, galip geleceğin maçtan eli boş dönersin, birileri de işte yakınır durur.Onun içindir ki sık sık birlik ve beraberlik diyoruz.  
Ekleme Tarihi: 01 Ağustos 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR’DA BİRLİK BERABERLİĞİN ÖNEMİ

Futbolda sezona başlamasına az kaldı. TFF 1.lig Ağustos ayı içinde başlıyor.Şu bir gerçek artık gençlerle mücadele edeceğiz.

Teknik Direktör Mustafa Kaplan’ın dediği gibi şimdi gelelim konumuza,birlik beraberlik…

Giresunspor’un  kendi ilinden yeterli ilgiyi gördüğü söylenemez.

Hemen hemen her maç öncesi Giresunspor yöneticilerinin birlik ve beraberlik çağrıları yapıyor.

Eğer, Giresunspor öncelikle bu gençlerle kalıcı olmak  istiyorsa başta Giresunspor olmak üzere tüm taraftar  takımları için birlik ve beraberlik şart. Giresun lobilerde güçlü olmalıdır. Giresun masa başında güçlü olmalıdır. Eğer bu birlik ve beraberlik sağlanmadığı takdirde biz daha çookk dövünürüz.

Şimdi düşünün bir masa var. O masa mutlaka dört ayaklıdır. Masanın ayağı üç tane olursa düzgün durmaz.

Ama birileri o masanın bir ayağını başka yöne çekerse, diğer birileri öbür ayağını bir başka yöne çekerse, bir başkaları da diğer ayağını bir başka yöne çekerse ne olur? O masa yerinde durmaz ve hayır gelmez.

İşte Giresun  için, Giresun  adına,Giresun’un  değerlerine hep birlikte sahip çıkmalı ve destek olmalıyız.

Özellikle Giresunspor,Giresun’da diğer amatör kulüplerle  her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacı olan değerlerimizdir. Bana ne denilirse işte o zaman tehlike çok büyüktür. Birileri de son Giresunspor  örneğinde olduğu gibi dövünür, yakınır durur. Onun içindir ki, siyasi camia, sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, vatandaş daha doğrusu herkes artık birlik beraberlik içinde olarak değerlere sahip çıkmalıdır. Güçlünün, doğrunun, haklının karşısında Şeytan bile duramaz.

Peki birlik berberlik olmazsa ne olur? İşte son Giresunspor örneğinde olduğu gibi hiç ismi duyulmamış birisi çıkar kırmızı kartta gösterir, son saniyede rakibe gol kaydettirir, galip geleceğin maçtan eli boş dönersin, birileri de işte yakınır durur.Onun içindir ki sık sık birlik ve beraberlik diyoruz.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.