Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR’A YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

Giresunspor’a yeni sezon hayırlı olsun. 7 Ağustos 2022 Pazar günü sahasında 19.15’te Adanademirspor ile karşılaşıyor. Giresunspor’da yeniden bir yapılanma ve yeniden bir takım oluşturmaya çalıştı. Çoğunlukla genç oyunculara yöneldi. Daha çok bizden oyunculara biraz daha ağırlık verdiği görülüyor. Hazırlık maçlarında eksiklikleri görüldü. Giresunspor yönetimi, geçen sene ligde kalma başarısı gösteren kadroyu korumak istedi ancak çoğu oyuncuyla anlaşamadı. Yeniden bir takım oluşturma yoluna gidildi. Çoğunlukla genç oyuncular tercih edildi.  Geleceğe dönük yatırımlar yapılıyor, yabancı oyunculardan Bajic ile anlaşma yapıldı. Gelecek oyuncular ve anlaşma aşamasında olunan oyuncular da var. Santrfor bölgesinde sorunlar vardı geçen sezon. Bu sezon biraz daha temkinli giderek bir Bajic alındı. Bir de genç santrfor var. Bajıc geçtiğimiz sezon Konya’da çok iyi bir performans göstermişti. İnşallah bizde de bu katkıyı sağlar. Adanademirspor maçında galip gelmek isteyeceğiz. Galatasaray da ligin çok iyi takımlarından bir tanesi onu da deplasmanda yenmiştik, içeride mağlup olmuştuk. Ligde şu an çoğu takım tam anlamıyla hazır olduğunu söylemek zor. Bu sene de bir üst hedef üstlere doğru biraz daha çıkmak, taraftarın desteği ile tabii ki. Deplasman yasağı da kalktı, bizim de İstanbul’da inanılmaz bir seyirci desteğimiz var öyle düşünüyorum. Bizi destekleyeceklerdir. Onlarla beraber önümüzdeki sene de çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Takımı desteklesinler, takıma güvensinler. Haydi hayırlısı...
Ekleme Tarihi: 02 Ağustos 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR’A YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN

Giresunspor’a yeni sezon hayırlı olsun.

7 Ağustos 2022 Pazar günü sahasında 19.15’te Adanademirspor ile karşılaşıyor.

Giresunspor’da yeniden bir yapılanma ve yeniden bir takım oluşturmaya çalıştı. Çoğunlukla genç oyunculara yöneldi. Daha çok bizden oyunculara biraz daha ağırlık verdiği görülüyor.

Hazırlık maçlarında eksiklikleri görüldü.

Giresunspor yönetimi, geçen sene ligde kalma başarısı gösteren kadroyu korumak istedi ancak çoğu oyuncuyla anlaşamadı.

Yeniden bir takım oluşturma yoluna gidildi. Çoğunlukla genç oyuncular tercih edildi.

 Geleceğe dönük yatırımlar yapılıyor, yabancı oyunculardan Bajic ile anlaşma yapıldı. Gelecek oyuncular ve anlaşma aşamasında olunan oyuncular da var.

Santrfor bölgesinde sorunlar vardı geçen sezon. Bu sezon biraz daha temkinli giderek bir Bajic alındı. Bir de genç santrfor var. Bajıc geçtiğimiz sezon Konya’da çok iyi bir performans göstermişti. İnşallah bizde de bu katkıyı sağlar.

Adanademirspor maçında galip gelmek isteyeceğiz. Galatasaray da ligin çok iyi takımlarından bir tanesi onu da deplasmanda yenmiştik, içeride mağlup olmuştuk. Ligde şu an çoğu takım tam anlamıyla hazır olduğunu söylemek zor.

Bu sene de bir üst hedef üstlere doğru biraz daha çıkmak, taraftarın desteği ile tabii ki. Deplasman yasağı da kalktı, bizim de İstanbul’da inanılmaz bir seyirci desteğimiz var öyle düşünüyorum. Bizi destekleyeceklerdir. Onlarla beraber önümüzdeki sene de çok güzel işler yapacağımıza inanıyoruz. Takımı desteklesinler, takıma güvensinler. Haydi hayırlısı...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.