Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUNSPOR BİR YERDEN BAŞLAMALI

Bu sezon Süper Lig Giresunspor için bir başka heyecan, coşku ve mutlulukla başladı. Dile kolay tam 44 yıl sonra gelen başarı ve Süper Lig serüveninde 4. haftaya giriyoruz. Tık yok. İlk maçımız sahamızda ligin büyüklerinden Galatasaray karşılaşması idi… Yeşil beyazlılar sahadan 2-0 yenik ayrıldılar… Sonra deplasmanda Kasımpaşaspor’a aynı korla yenilirken sahamızda Trabzonspor’a boyun eğdik. Evet kolay olmadı 44 yıl sonra Süper Lige çıkmak. Birkaç sezon öncesinde çok önceki yıllar başladı Süper Lig yolculuğu… Hep direkten döndü Yeşil Beyazlılar, son anda kaçan penaltılar, teknik heyetten, hakemlerden, futbolculardan kaynaklanan hatalar lige yükselmeyi geciktirdi. Ama sonuçta büyük emekler, özveriler gösterilerek, Başkan Hakan Karaahmet olağanüstü çabası, maddi Süper Ligi getirdi. Ancak ilk üç maçta umduğumuzu bulamadık. Daha niceleri gelecek Giresunumuzun yeni stadına, muhteşem stadına. Feneri’de Beşiktaş’ı, A.Demirspor’u tüm takımları… Tabii bu sezon geçen yıl yaşadığımız seyircisiz maçlar da olmayacak. Her zaman söyledim yine söylüyorum. Giresunspor taraftarı ülkemizin en iyi, en muhteşem taraftar gruplarından birisi. Yine tribünde olmaları takıma ayrı bir güç verecek, futbolcuları motive edecek. Rakibe de korku salacak. Taraftarımız da özledi tribünde olmayı. Artık önümüzdeki Pazartesi günü oynayacağımız deplasmanda Alanyaspor maçında puan ya da puanlarla tanışalım. Sonra sahamızda Konyaspor’u ağırlayacağız. 6. hafta deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağız.  
Ekleme Tarihi: 06 Eylül 2021 - Pazartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUNSPOR BİR YERDEN BAŞLAMALI

Bu sezon Süper Lig Giresunspor için bir başka heyecan, coşku ve mutlulukla başladı. Dile kolay tam 44 yıl sonra gelen başarı ve Süper Lig serüveninde 4. haftaya giriyoruz. Tık yok. İlk maçımız sahamızda ligin büyüklerinden Galatasaray karşılaşması idi… Yeşil beyazlılar sahadan 2-0 yenik ayrıldılar… Sonra deplasmanda Kasımpaşaspor’a aynı korla yenilirken sahamızda Trabzonspor’a boyun eğdik. Evet kolay olmadı 44 yıl sonra Süper Lige çıkmak. Birkaç sezon öncesinde çok önceki yıllar başladı Süper Lig yolculuğu… Hep direkten döndü Yeşil Beyazlılar, son anda kaçan penaltılar, teknik heyetten, hakemlerden, futbolculardan kaynaklanan hatalar lige yükselmeyi geciktirdi. Ama sonuçta büyük emekler, özveriler gösterilerek, Başkan Hakan Karaahmet olağanüstü çabası, maddi Süper Ligi getirdi. Ancak ilk üç maçta umduğumuzu bulamadık.

Daha niceleri gelecek Giresunumuzun yeni stadına, muhteşem stadına. Feneri’de Beşiktaş’ı, A.Demirspor’u tüm takımları… Tabii bu sezon geçen yıl yaşadığımız seyircisiz maçlar da olmayacak. Her zaman söyledim yine söylüyorum. Giresunspor taraftarı ülkemizin en iyi, en muhteşem taraftar gruplarından birisi. Yine tribünde olmaları takıma ayrı bir güç verecek, futbolcuları motive edecek. Rakibe de korku salacak. Taraftarımız da özledi tribünde olmayı.

Artık önümüzdeki Pazartesi günü oynayacağımız deplasmanda Alanyaspor maçında puan ya da puanlarla tanışalım. Sonra sahamızda Konyaspor’u ağırlayacağız. 6. hafta deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağız.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.