Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUN VE TÜRKİYE’NİN GURURU METE GAZOZ

Mete Gazoz yine gururumuz oldu. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemize okçuluktaki ilk altın madalyasını kazandıran milli sporcumuz, okçuluk Dünya kupasında zirveye çıkarak bir ilki başardı, yine en büyük alkışı kaptı. Milli sporcu bugünlere gelmek için temelini sağlam attı. Sadece spor dallarında okçuluk ile uğraşmadı Mete…8 yaşına kadar omuz gelişimin düzgün olması için yüzmeye gitti. Koordinasyon katkısı için basketbol da oynayan Mete, görme ile dikkat yeteneği için resimle de uğraştı. Son olarak göz v el koordinasyonu için piyano da çalan milli sporcu, bugünlere kolay gelmedi. Mete, bu başarısı ile herkese örnek olacak bir gelişim hikâyesi yazdı. Seninle Gurur Duyuyoruz. Başarılarının devamını dileriz. Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda finale çıkan Göreleli Milli Okçumuz Mete Gazoz, okçulukta Türkiye'ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını kazandırdı. Gazoz, okçulukta ilk olimpiyat şampiyonluğunu kazanarak tarihe geçti. 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 8. gününde klasik yay bireysel kategoride mücadele eden milli sporcu Mete Gazoz, finalde İtalyan rakibi Mauro Nespoli'yi 6-4 yenerek altın madalya kazandı. Bu madalya Türkiye'nin Tokyo 2020'deki ilk altın madalyası oldu. Mete Gazoz’un Olimpiyat şampiyonluğu bizleri gururlandırdı. Onu yetiştiren annesi Meral Tahmaz Gazoz ve babasını kutlar, başarılarının devamını dileriz. Gururumuzsun Mete! Tüm Türkiye sana teşekkür ediyor.
Ekleme Tarihi: 11 Ağustos 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUN VE TÜRKİYE’NİN GURURU METE GAZOZ

Mete Gazoz yine gururumuz oldu. Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda ülkemize okçuluktaki ilk altın madalyasını kazandıran milli sporcumuz, okçuluk Dünya kupasında zirveye çıkarak bir ilki başardı, yine en büyük alkışı kaptı.

Milli sporcu bugünlere gelmek için temelini sağlam attı. Sadece spor dallarında okçuluk ile uğraşmadı Mete…8 yaşına kadar omuz gelişimin düzgün olması için yüzmeye gitti. Koordinasyon katkısı için basketbol da oynayan Mete, görme ile dikkat yeteneği için resimle de uğraştı. Son olarak göz v el koordinasyonu için piyano da çalan milli sporcu, bugünlere kolay gelmedi. Mete, bu başarısı ile herkese örnek olacak bir gelişim hikâyesi yazdı. Seninle Gurur Duyuyoruz. Başarılarının devamını dileriz.

Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda finale çıkan Göreleli Milli Okçumuz Mete Gazoz, okçulukta Türkiye'ye tarihindeki ilk olimpiyat madalyasını kazandırdı. Gazoz, okçulukta ilk olimpiyat şampiyonluğunu kazanarak tarihe geçti.

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın 8. gününde klasik yay bireysel kategoride mücadele eden milli sporcu Mete Gazoz, finalde İtalyan rakibi Mauro Nespoli'yi 6-4 yenerek altın madalya kazandı. Bu madalya Türkiye'nin Tokyo 2020'deki ilk altın madalyası oldu.

Mete Gazoz’un Olimpiyat şampiyonluğu bizleri gururlandırdı. Onu yetiştiren annesi Meral Tahmaz Gazoz ve babasını kutlar, başarılarının devamını dileriz. Gururumuzsun Mete! Tüm Türkiye sana teşekkür ediyor.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.