Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GİRESUN AĞLIYOR

Süper Ligde mücadele eden Giresunspor, sahasında Antalyaspor’u 2-0 yendi ama İstanbulspor’un Ümraniye’yi 4-0 yenmesi sonucu Giresunspor Süper Lige veda etti. Giresunspor bu sonuçla 2 sezon sonra süper lige veda etti. Karşılaşmaya gelen yeşil-beyazlı taraftarlar maç boyunca kümede kalma savaşı veren takımlarını büyük bir coşkuyla destekledi.​Bitiş düdüğü çaldıktan sonra Giresun’da teknik direktör İrfan Buz futbolcularla birlikte ağladı. Maçtan önce umutlu gülümseme göz yaşıyla son buldu. Herkes farklı bir gerekçe öne sürüyor Giresunspor’un küme düşme nedeni olarak. Ancak benim nedenim başından beri hiç değişmedi, çünkü bu nedenin önüne geçecek başka bir şey olmadı. O da teknik direktör Hakan Keleş yeni yönetimin gelmesinden sonra gitmeliydi. Maçtan sonra Teknik Direktör İrfan Buz, futbolcular ve taraftarlar gözyaşlarını tutamadılar. Giresunspor bu sezon başı süper ligde tutunma hayalleriyle başladığı TFF Süper Ligdeki 2.sezonunda küme düşmeyi başardı. Başardı diyoruz, bu gerçekten 4 hafta önce çok zor bir ihtimaldi. Herkes üzgün, ancak en çok canı yanan yine taraftarlar oldu. Bu stada gelerek Giresunspor’u yağmurda, karda, fırtınada, gece gündüz destekleyen taraftarlar maç sonunda göz yaşlarını tutamadı. Herkes gider ama kalıcı olan taraftarlardır. Maalesef seneye 1.Ligdeyiz. Kulübü bu duruma düşürenlere niye bir çift laf etmediniz zamanında? Şimdi tüm faturayı bu futbolculara kesmek ne kadar doğru? Büyük kulüp bu günlerde belli olur, her son yeni bir başlangıçtır. Giresunspor düştüğü yerden güçlenerek kalkacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın...
Ekleme Tarihi: 09 Haziran 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GİRESUN AĞLIYOR

Süper Ligde mücadele eden Giresunspor, sahasında Antalyaspor’u 2-0 yendi ama İstanbulspor’un Ümraniye’yi 4-0 yenmesi sonucu Giresunspor Süper Lige veda etti. Giresunspor bu sonuçla 2 sezon sonra süper lige veda etti.

Karşılaşmaya gelen yeşil-beyazlı taraftarlar maç boyunca kümede kalma savaşı veren takımlarını büyük bir coşkuyla destekledi.​Bitiş düdüğü çaldıktan sonra Giresun’da teknik direktör İrfan Buz futbolcularla birlikte ağladı.

Maçtan önce umutlu gülümseme göz yaşıyla son buldu. Herkes farklı bir gerekçe öne sürüyor Giresunspor’un küme düşme nedeni olarak. Ancak benim nedenim başından beri hiç değişmedi, çünkü bu nedenin önüne geçecek başka bir şey olmadı. O da teknik direktör Hakan Keleş yeni yönetimin gelmesinden sonra gitmeliydi. Maçtan sonra Teknik Direktör İrfan Buz, futbolcular ve taraftarlar gözyaşlarını tutamadılar.

Giresunspor bu sezon başı süper ligde tutunma hayalleriyle başladığı TFF Süper Ligdeki 2.sezonunda küme düşmeyi başardı. Başardı diyoruz, bu gerçekten 4 hafta önce çok zor bir ihtimaldi.

Herkes üzgün, ancak en çok canı yanan yine taraftarlar oldu. Bu stada gelerek Giresunspor’u yağmurda, karda, fırtınada, gece gündüz destekleyen taraftarlar maç sonunda göz yaşlarını tutamadı. Herkes gider ama kalıcı olan taraftarlardır. Maalesef seneye 1.Ligdeyiz.

Kulübü bu duruma düşürenlere niye bir çift laf etmediniz zamanında? Şimdi tüm faturayı bu futbolculara kesmek ne kadar doğru? Büyük kulüp bu günlerde belli olur, her son yeni bir başlangıçtır. Giresunspor düştüğü yerden güçlenerek kalkacaktır, bundan kimsenin şüphesi olmasın...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.