Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GENÇLER YENİLMESİNE RAĞMEN GELECEK İÇİN UMUT VERDİLER

Giresunspor’da Bodrumspor müsabakasında takımda yer alan genç oyuncular gelecek haftalar öncesi bu maçta yenilmelerine rağmen Yeşil beyazlı camia'ya umut dağıttı. Giresunspor bu sezon transfer yasağı nedeniyle sahaya oldukça genç bir kadro ile çıktı. Erkan, Talha,Kadir,Anıl,Faruk,Şahin,Erol,Furkan,Çekdar,Ertuğrul,MertHan onbiri ile çıktı.Sonradan Muhammed, Enishan, Savicevic oyuna dahil edildiler. Yeşil  beyazlılar'da Gençler umut verdi. Giresunspor’un Bodrumspor müsabakasında Yeşil beyazlıların genç oyuncuları ortaya koydukları performans ve mücadeleleri ile gelecek adına umut verdi. Özeliikle oyuna sonradan dahil olan genç oyuncular sahada Giresunspor’un adeta yükünü hafifletti ve ligin ilk maçı olmasına ve uzatma dakika golüyle yenilmelerine rağmen hiç bir şekilde tecrübesizliklerine aldırış etmeden takımın temposuna ayak uydurarak savaştılar.  İleri uçta Giresunspor’un gol umutlarının en başında yer alan Ertuğrul rakip savunmacıların arasında kaybolurken orta sahaya kadar mücadele etmesi ve top kapması taraftarlardan alkış aldı. Erol ise oyun stili ile geçen sezon yeşil beyazlılar'da forma giyen oyuncuları aratmadı. Bir diğer genç oyuncular Furkan ve Merthan her ne kadar oyun içerisinde yer alsalarda son paslarda ve vuruşlarda etkisiz kaldılar.  90 + 9 dakika boyuncu takımın mücadelesi herkes tarafından büyük beğeni kazandı. Maç bittikten sonra taraftar takım yenilmesine rağmen takımı trübüne çağırarak alkışladı.  
Ekleme Tarihi: 15 Ağustos 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GENÇLER YENİLMESİNE RAĞMEN GELECEK İÇİN UMUT VERDİLER

Giresunspor’da Bodrumspor müsabakasında takımda yer alan genç oyuncular gelecek haftalar öncesi bu maçta yenilmelerine rağmen Yeşil beyazlı camia'ya umut dağıttı.

Giresunspor bu sezon transfer yasağı nedeniyle sahaya oldukça genç bir kadro ile çıktı. Erkan, Talha,Kadir,Anıl,Faruk,Şahin,Erol,Furkan,Çekdar,Ertuğrul,MertHan onbiri ile çıktı.Sonradan Muhammed, Enishan, Savicevic oyuna dahil edildiler.

Yeşil  beyazlılar'da Gençler umut verdi. Giresunspor’un Bodrumspor müsabakasında Yeşil beyazlıların genç oyuncuları ortaya koydukları performans ve mücadeleleri ile gelecek adına umut verdi. Özeliikle oyuna sonradan dahil olan genç oyuncular sahada Giresunspor’un adeta yükünü hafifletti ve ligin ilk maçı olmasına ve uzatma dakika golüyle yenilmelerine rağmen hiç bir şekilde tecrübesizliklerine aldırış etmeden takımın temposuna ayak uydurarak savaştılar. 

İleri uçta Giresunspor’un gol umutlarının en başında yer alan Ertuğrul rakip savunmacıların arasında kaybolurken orta sahaya kadar mücadele etmesi ve top kapması taraftarlardan alkış aldı. Erol ise oyun stili ile geçen sezon yeşil beyazlılar'da forma giyen oyuncuları aratmadı. Bir diğer genç oyuncular Furkan ve Merthan her ne kadar oyun içerisinde yer alsalarda son paslarda ve vuruşlarda etkisiz kaldılar. 

90 + 9 dakika boyuncu takımın mücadelesi herkes tarafından büyük beğeni kazandı. Maç bittikten sonra taraftar takım yenilmesine rağmen takımı trübüne çağırarak alkışladı.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.