Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GELEN VURUYOR, GİDEN VURUYOR

Giresunspor ikinci yarıya iyi başlamadı. Giresunspor ikinci yarı ilk maçında deplasmanda yeni teknik direktörü ile oynadığı Bodrumspor'a karşı 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenilerek üst üstte yedinci yenilgisini aldı. Oynadığı son yedi maçında bir türlü arzulanan sonucu elde edemeyen Giresunspor'a gelen vuruyor, giden vuruyor. Son sıraya demir atan Giresunspor oynadığı son yedi maçından puan çıkaramadı. Yeni Teknik Direktör Serhat Güller'in 'Bu takım ligde kalacak' sözü akıllara ziyan. Açıkcası bizlerin aklıyla oynama demektir bu. Görünen köy kılavuz istemez misali gerçekler ortada. Gençlerden ancak bu kadar geliyor. Hani ilk yarıda bazı futbolcularımıza transfer teklifleri gelmişti. Askıya mı aldılar? Genç olmalarına rağmen sahada tel,tel dökülüyorlar. Hangisini yazayım ki. Sırada sahamızda lider Çorum FK maçı var. Değil bu futbolla puan çıkarması fark yemesek bari. Giresunspor için geçtiğimiz cumartesi günkü Bodrumspor maçı kağıt üzerinde banko rakip takımı alır deniliyordu. Tahminler şaşmadı. Hezimete uğradık. Ancak Giresunspor gerçekten taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor. Bu takım öncelikle savunma yapamıyor. Futbolcular genç olmalarına rağmen yılgın ve bitkin durumdalar. Bu futbolla ligde kalması çok ama çok zor. Takımda ki genel fiziki düşüş bütün takıma yayılmış durumda. Hücum etkinliği son derece yetersiz. Her maç üretkenliğimiz ve oyunumuz biraz daha yavanlaşıyor. Oyuncular isteksiz, coşkusuz. Bu olumsuzluklar anlaşılır gibi değil. Birde 3 puan silinme olayı var...
Ekleme Tarihi: 16 Ocak 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GELEN VURUYOR, GİDEN VURUYOR

Giresunspor ikinci yarıya iyi başlamadı.

Giresunspor ikinci yarı ilk maçında deplasmanda yeni teknik direktörü ile oynadığı Bodrumspor'a karşı 4-0 gibi farklı bir sonuçla yenilerek üst üstte yedinci yenilgisini aldı. Oynadığı son yedi maçında bir türlü arzulanan sonucu elde edemeyen Giresunspor'a gelen vuruyor, giden vuruyor.

Son sıraya demir atan Giresunspor oynadığı son yedi maçından puan çıkaramadı.

Yeni Teknik Direktör Serhat Güller'in 'Bu takım ligde kalacak' sözü akıllara ziyan. Açıkcası bizlerin aklıyla oynama demektir bu. Görünen köy kılavuz istemez misali gerçekler ortada. Gençlerden ancak bu kadar geliyor. Hani ilk yarıda bazı futbolcularımıza transfer teklifleri gelmişti. Askıya mı aldılar? Genç olmalarına rağmen sahada tel,tel dökülüyorlar. Hangisini yazayım ki.

Sırada sahamızda lider Çorum FK maçı var. Değil bu futbolla puan çıkarması fark yemesek bari.

Giresunspor için geçtiğimiz cumartesi günkü Bodrumspor maçı kağıt üzerinde banko rakip takımı alır deniliyordu. Tahminler şaşmadı. Hezimete uğradık.

Ancak Giresunspor gerçekten taraftarlarını hayal kırıklığına uğratmaya devam ediyor.

Bu takım öncelikle savunma yapamıyor. Futbolcular genç olmalarına rağmen yılgın ve bitkin durumdalar.

Bu futbolla ligde kalması çok ama çok zor.

Takımda ki genel fiziki düşüş bütün takıma yayılmış durumda. Hücum etkinliği son derece yetersiz.

Her maç üretkenliğimiz ve oyunumuz biraz daha yavanlaşıyor.

Oyuncular isteksiz, coşkusuz. Bu olumsuzluklar anlaşılır gibi değil.

Birde 3 puan silinme olayı var...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.