Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GALİP GELMEK GÜZEL

Geçtiğimiz pazar günü Bölgesel Amatör Lig 4.grup 11.hafta maçında sahamızda Karasamsunspor ile karşılaştık. Kağıt üzerinde maçın ortada olduğu söylense de 3 puanı almayı bildik. Özellikle 2.devrede ortaya konulan oyun bizleri son derece mutlu etti. İlk yarısı dengeli geçen ve ilk devresi 1-1 sona eren bir devre oldu. İkinci devrede maçı tamamen domine eden takımımız maçı 2-1 almasını bildi. 70 dakikada öne geçen 1926 Bulancakspor, bu dakikadan sonra oyuncularımız sahada rakip takımı baskı altına alarak onlara pozisyon şansı vermedi. 90 dakika boyunca koşan, mücadele eden rakibe çok fazla oyun şansı vermedi. Böylece puanını 11 maçta 11'e çıkartarak Görelespor'un bir puan üzerine çıktı. İki hafta sonra ikinci yarı ilk maçında Görelespor bize geliyor. İkinci yarıda yapılacak 2-3 takviye ile bu takımın çok daha yukarılara olacağına inanıyorum. Aldığımız bu 3 galibiyet bizi asla rehavete sokmamalı. Aksine daha iyi motive etmeli. Takımda abin kardeş özelliğinde teknik direktör Mehmet Serhan Baki, oyuncular, yöneticiler birlik, beraberlik ve dayanışma hat safhada ve takım ruhu çok iyi sahaya yansıtan tarafız. Ben bir daha oyuncu kardeşlerime ve sevgili teknik direktör Mehmet Seyhan Baki'yi kutluyorum.
Ekleme Tarihi: 13 Aralık 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GALİP GELMEK GÜZEL

Geçtiğimiz pazar günü Bölgesel Amatör Lig 4.grup 11.hafta maçında sahamızda Karasamsunspor ile karşılaştık.

Kağıt üzerinde maçın ortada olduğu söylense de 3 puanı almayı bildik.

Özellikle 2.devrede ortaya konulan oyun bizleri son derece mutlu etti.

İlk yarısı dengeli geçen ve ilk devresi 1-1 sona eren bir devre oldu.

İkinci devrede maçı tamamen domine eden takımımız maçı 2-1 almasını bildi.

70 dakikada öne geçen 1926 Bulancakspor, bu dakikadan sonra oyuncularımız sahada rakip takımı baskı altına alarak onlara pozisyon şansı vermedi.

90 dakika boyunca koşan, mücadele eden rakibe çok fazla oyun şansı vermedi.

Böylece puanını 11 maçta 11'e çıkartarak Görelespor'un bir puan üzerine çıktı.

İki hafta sonra ikinci yarı ilk maçında Görelespor bize geliyor.

İkinci yarıda yapılacak 2-3 takviye ile bu takımın çok daha yukarılara olacağına inanıyorum.

Aldığımız bu 3 galibiyet bizi asla rehavete sokmamalı. Aksine daha iyi motive etmeli.

Takımda abin kardeş özelliğinde teknik direktör Mehmet Serhan Baki, oyuncular, yöneticiler birlik, beraberlik ve dayanışma hat safhada ve takım ruhu çok iyi sahaya yansıtan tarafız.

Ben bir daha oyuncu kardeşlerime ve sevgili teknik direktör Mehmet Seyhan Baki'yi kutluyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.