Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GALİBİYETTEN BAŞKASI YALAN

ErzincanUlalar deplasmanında aldığı yenilgi ve oynadığı oyunla hayal kırıklığı yaratan 1926 Bulancakspor, hafta sonu pazar günü Karasamsunspor'u ağırlayacak. Karasamsun Samsun'un bir mahallesi. Düşme hattından uzaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlılar mutlaka bu maçtan galip gelmek zorunda. Bu maçı aldığımızda ve Görelespor'un yenilmesi bizi iki puan öne çıkaracaktır. Böylece direk düşecek olan son iki takımın üstünde yer alacagiz. Bulancak'ta oynanacak ve saat 13.00'te başlayacak olan maçta 1926 Bulancakspor için bir dönüm noktası maçı. Galibiyetten başkası yalan. Maç öncesinde cezalı ve sakat oyuncuların oynayamayacak olması dezavantaj. Rakibe baktığımız zaman bize göre çok rahat. Kendilerini bu pazar burada misafir edeceğiz. Onlar minimum bir puan almak için elinden geleni yapacaklar. Ama biz de kendi evimizde bu maçı almak adına kora kor mücadelemizi vereceğiz. Ligde 8 puanla 13 sırada yer alan kırmızı beyazlı ekip Karasamsunspor karşılaşmasından 3 puan alarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor. Taraftarların takımı bu maçta yalnız bırakmamaları gerekir.
Ekleme Tarihi: 09 Aralık 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

GALİBİYETTEN BAŞKASI YALAN

ErzincanUlalar deplasmanında aldığı yenilgi ve oynadığı oyunla hayal kırıklığı yaratan 1926 Bulancakspor, hafta sonu pazar günü Karasamsunspor'u ağırlayacak.

Karasamsun Samsun'un bir mahallesi.

Düşme hattından uzaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlılar mutlaka bu maçtan galip gelmek zorunda. Bu maçı aldığımızda ve Görelespor'un yenilmesi bizi iki puan öne çıkaracaktır. Böylece direk düşecek olan son iki takımın üstünde yer alacagiz.

Bulancak'ta oynanacak ve saat 13.00'te başlayacak olan maçta 1926 Bulancakspor için bir dönüm noktası maçı.

Galibiyetten başkası yalan.

Maç öncesinde cezalı ve sakat oyuncuların oynayamayacak olması dezavantaj.

Rakibe baktığımız zaman bize göre çok rahat.

Kendilerini bu pazar burada misafir edeceğiz.

Onlar minimum bir puan almak için elinden geleni yapacaklar.

Ama biz de kendi evimizde bu maçı almak adına kora kor mücadelemizi vereceğiz.

Ligde 8 puanla 13 sırada yer alan kırmızı beyazlı ekip Karasamsunspor karşılaşmasından 3 puan alarak düşme hattından uzaklaşmak istiyor.

Taraftarların takımı bu maçta yalnız bırakmamaları gerekir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.