Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GALİBİYETİ KORUYAMADIK

0-1 öne geçtiğimiz maçta 90+2'de yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık. Kazanabileceğimiz bir maçtı ancak hem gol kaçırmadaki, hem de yediğimiz goldeki ve hem oyundaki her zamanki gibi hatalarla maç berabere bitti. Böyle maçlarda alınan bir puan elbette avantajdır ancak kendi saha ve seyirci önünde oynayacağın maçlarda üç puan alacağının garantisi yok. Bunu da unutmamak gerekir. Üst üstte alınan üç yenilgi sonrası puanla tanışmak güzel. Neden galibiyet olmasın. Uzatma dakikalarında defansın adam paylaşımı eksiği ve kaleci Onurcan'ın bakışları arasında Caner'in kornerden gelen ve Diagre'nin kafa şutu ile golü yiyoruz. Defans tatile çıkmış. Evlere şenlik. Elbette yenebilseydik çok daha güzel ama gol atma konusunda sıkıntılarımız sürüyor. Azda olsa pozisyonlara giriyoruz son vuruşlarda yetersiziz. Orta sahada bildik sıkıntı devam ediyor. Orta sahada oluşan büyük boşluk ve burada rahatlıkla dolaşan rakipler. Birde takım olarakta rakiplerimize uzak oynayınca onların rahatça top çevirmelerine zemin hazırlıyoruz. Takım halinde top kapma pozisyonu almamız henüz gelişmemiş. Uzatma dakikalarında kornerden yediğimiz gol bize yakışmadı. Kaleci Onurcan'ın olduğu yerde olmaması ve defansın adam paylaşımında eksiği. Bu önümüzdeki hafta bay geçiriyoruz. Sonra yine deplasmanda Alanyaspor ile oynadıktan sonraki hafta Beşiktaş geliyor. Zorluk derecesi yüksek iki maç bizi bekliyor. Ancak ligde sürpriz sonuçlar alınıyor. Her takım her takımı yenebiliyor. Gerçek oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek devamı gelir.
Ekleme Tarihi: 13 Eylül 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GALİBİYETİ KORUYAMADIK

0-1 öne geçtiğimiz maçta 90+2'de yediğimiz golle galibiyeti kaçırdık.

Kazanabileceğimiz bir maçtı ancak hem gol kaçırmadaki, hem de yediğimiz goldeki ve hem oyundaki her zamanki gibi hatalarla maç berabere bitti.

Böyle maçlarda alınan bir puan elbette avantajdır ancak kendi saha ve seyirci önünde oynayacağın maçlarda üç puan alacağının garantisi yok.

Bunu da unutmamak gerekir.

Üst üstte alınan üç yenilgi sonrası puanla tanışmak güzel. Neden galibiyet olmasın. Uzatma dakikalarında defansın adam paylaşımı eksiği ve kaleci Onurcan'ın bakışları arasında Caner'in kornerden gelen ve Diagre'nin kafa şutu ile golü yiyoruz.

Defans tatile çıkmış.

Evlere şenlik.

Elbette yenebilseydik çok daha güzel ama gol atma konusunda sıkıntılarımız sürüyor. Azda olsa pozisyonlara giriyoruz son vuruşlarda yetersiziz.

Orta sahada bildik sıkıntı devam ediyor. Orta sahada oluşan büyük boşluk ve burada rahatlıkla dolaşan rakipler. Birde takım olarakta rakiplerimize uzak oynayınca onların rahatça top çevirmelerine zemin hazırlıyoruz.

Takım halinde top kapma pozisyonu almamız henüz gelişmemiş.

Uzatma dakikalarında kornerden yediğimiz gol bize yakışmadı.

Kaleci Onurcan'ın olduğu yerde olmaması ve defansın adam paylaşımında eksiği.

Bu önümüzdeki hafta bay geçiriyoruz.

Sonra yine deplasmanda Alanyaspor ile oynadıktan sonraki hafta Beşiktaş geliyor.

Zorluk derecesi yüksek iki maç bizi bekliyor.

Ancak ligde sürpriz sonuçlar alınıyor. Her takım her takımı yenebiliyor.

Gerçek oyunumuzu sahaya yansıtabilirsek devamı gelir.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.