Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

GALİBİYETE HASRET KALDIK

Dört haftadır umudumuzu kaybetmeyelim aman bir sonraki hafta daha da iyi olacağız derken aldığımız bu mağlubiyet hayalimizi kırdı. Atakum belediyespor karşısında galip gelip haftalardır hasret kaldığımız üç puanı almak umudunu hala yitirmemiştim. Sorana da bu maçı alacağız ben çocuklara güveniyorum diye cevap veriyordum. Atakumbelediyespor maçında saha da taraftarların daha da fazla ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı. Ha belki hakem kararları belki diğer maddi konular ama sonuçta alabileceğimiz bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık.Dört haftadan bu yana  gençleriniz oynadıkları maçlarda  gelecek için pekte doğrusunu söylemek gerekirse. Ama bir yerden başlamak gerekti.Yine olmadı...  Bu hafta beklenilenin altında bir performans sergileyen oyuncuların gelecek haftalar için bizlerin umutsuzluğa kapılmasına neden oldular. Oyun içerisinde topa hakim olamamak ayağa paslarda etkili şut atamamak ceza alanı dışında iken topu tehlikeli alana taşıyamayacak inanın çok üzdü beni. Umarım ve dilerim gelecek haftalarda teknik direktör; Mehmet Serhan Baki  bu konulara acilen çözüm bulur diye Umut ediyorum.
Ekleme Tarihi: 01 Kasım 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

GALİBİYETE HASRET KALDIK

Dört haftadır umudumuzu kaybetmeyelim aman bir sonraki hafta daha da iyi olacağız derken aldığımız bu mağlubiyet hayalimizi kırdı. Atakum belediyespor karşısında galip gelip haftalardır hasret kaldığımız üç puanı almak umudunu hala yitirmemiştim. Sorana da bu maçı alacağız ben çocuklara güveniyorum diye cevap veriyordum. Atakumbelediyespor maçında saha da taraftarların daha da fazla ilgi gösterdiği gözlerden kaçmadı. Ha belki hakem kararları belki diğer maddi konular ama sonuçta alabileceğimiz bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık.Dört haftadan bu yana  gençleriniz oynadıkları maçlarda  gelecek için pekte doğrusunu söylemek gerekirse. Ama bir yerden başlamak gerekti.Yine olmadı...

 Bu hafta beklenilenin altında bir performans sergileyen oyuncuların gelecek haftalar için bizlerin umutsuzluğa kapılmasına neden oldular. Oyun içerisinde topa hakim olamamak ayağa paslarda etkili şut atamamak ceza alanı dışında iken topu tehlikeli alana taşıyamayacak inanın çok üzdü beni. Umarım ve dilerim gelecek haftalarda teknik direktör; Mehmet Serhan Baki  bu konulara acilen çözüm bulur diye Umut ediyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.