Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

FUTBOLDAN SOĞUMAYA BAŞLADIK ARTIK

Futboldan soğumaya başladım artık. Yaşanan olaylar bizi futboldan soğutmaya devam ediyor. En son Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşananlar beni son derece üzdü.  Olaylardan sonra bazıları yanlı ve farklı pencereden dilin kemiği yok ki boş konuşuyor. Türk halkının büyük bir kısmı yaşananları gördükçe hakikaten futboldan soğuma dönemine girdikleri bir gerçek.  Futbolda artık yeni bir beyaz sayfa açmak gerekir. Bu böyle gitmemeli. Artık ligin kalitesi de her geçen gün düşüyor. Seyredenlerin de artık mutsuzluğa düştüğü bir dönem yaşıyoruz. Artık keyifsiz, sevgisiz, mutsuz futbol müsabakaları seyrediliyor. Özellikle seyirciler mutsuz. Futbolseverler futboldan soğumaya başladı. Bunu gözlemliyorum. Bu acı bir gerçek. Ama gerçek. Türk halkı gerçekleri, yaşananları gördükçe hakikaten futboldan soğuma dönemine girdikleri bir gerçek. Ama biran önce bundan kurtulmamız lazım. Futbolun, şiddetten artık bir an önce sıyrılması gerekir. Yine eskisi gibi temiz, kaliteli ve paylaşımcı sistemle devam edilmesi lazım. Futbolu işadamları yönetiyor. Futbolu çok iyi bilenler yönetmiyor. İşin kötü yanı da burada başlıyor. Bana göre futbolu futbol oynamış, terini akıtmış, bu futbolu sevdirmiş kişilerin yönetmesi kadar güzel bir şey yok. Mantık bu olmalı. Futbolun içinde var olan insanların futbolu yönetmesi kadar güzel bir şey yok. Bakıyorum dünyada, Avrupa'da Platini, Rumenige, Müller futbolun içine giriyor. Bir tek ülkemizde yok. Bu ne garip bir yönetim şekli. Olmasın da demiyoruz ama futbolcu bir tane olacağına birden fazla olsun. 20 kişilik yönetim kurulunda bir tane futbolcu göstermelik midir? Evet bana göre göstermeliktir. Değişmeli diyorum…
Ekleme Tarihi: 05 Nisan 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

FUTBOLDAN SOĞUMAYA BAŞLADIK ARTIK

Futboldan soğumaya başladım artık. Yaşanan olaylar bizi futboldan soğutmaya devam ediyor. En son Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşananlar beni son derece üzdü.  Olaylardan sonra bazıları yanlı ve farklı pencereden dilin kemiği yok ki boş konuşuyor. Türk halkının büyük bir kısmı yaşananları gördükçe hakikaten futboldan soğuma dönemine girdikleri bir gerçek.

 Futbolda artık yeni bir beyaz sayfa açmak gerekir. Bu böyle gitmemeli. Artık ligin kalitesi de her geçen gün düşüyor. Seyredenlerin de artık mutsuzluğa düştüğü bir dönem yaşıyoruz. Artık keyifsiz, sevgisiz, mutsuz futbol müsabakaları seyrediliyor. Özellikle seyirciler mutsuz. Futbolseverler futboldan soğumaya başladı. Bunu gözlemliyorum. Bu acı bir gerçek. Ama gerçek. Türk halkı gerçekleri, yaşananları gördükçe hakikaten futboldan soğuma dönemine girdikleri bir gerçek. Ama biran önce bundan kurtulmamız lazım. Futbolun, şiddetten artık bir an önce sıyrılması gerekir. Yine eskisi gibi temiz, kaliteli ve paylaşımcı sistemle devam edilmesi lazım.

Futbolu işadamları yönetiyor. Futbolu çok iyi bilenler yönetmiyor. İşin kötü yanı da burada başlıyor. Bana göre futbolu futbol oynamış, terini akıtmış, bu futbolu sevdirmiş kişilerin yönetmesi kadar güzel bir şey yok. Mantık bu olmalı. Futbolun içinde var olan insanların futbolu yönetmesi kadar güzel bir şey yok. Bakıyorum dünyada, Avrupa'da Platini, Rumenige, Müller futbolun içine giriyor. Bir tek ülkemizde yok. Bu ne garip bir yönetim şekli. Olmasın da demiyoruz ama futbolcu bir tane olacağına birden fazla olsun. 20 kişilik yönetim kurulunda bir tane futbolcu göstermelik midir? Evet bana göre göstermeliktir. Değişmeli diyorum…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.