Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

FIRSATI TEPTİK

Ne güzel 5000 taraftarının önünde lider Çayelispor'u  12 maçlık yenilmezlik ünvanına son verirken Murat Kara'nın attığı gollerle 2-0'la geçiyorsun aradaki puan farkını 2'ye düşürüyor taraftarlarını umutlandırıyorsun. Ancak bir hafta sonra Serhan Ardahanspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek taraftarlarını kahrediyorsun. Buna hakkın yok.Artık bundan sonra tüm maçlarını alsan bile rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceksin. Kalan 7  maçtan en az 2 maç yenilgi alacaklar sende tüm maçlarını almak şartı ile. Zor dostum zor. Evet Serhan Ardahan maçında hakem çok kötü bir yönetim göstermiş olabilir.Bu ilk olmuyor ki.Birçok maçımızda buna şahit olduk. 90+10 dakikaya baktığınız zaman oyun hakimi maalesef Serhan Ardahanspor idi. İlk yarı 25 dakikasında 1926Bulancakspor'un dikkatsizliğinden gelen gol tabii ki oyunun tüm seyrini değiştirdi.SerhanArdahan daha kontrollü oynamaya ve dikkatli çıkışlar yapmaya başlarken,      takımımız bir an önce cevap verme telaşına kapıldı. 60 dakikada gelen gol 1926 Bulancakspor'u hep şaşkına çevirdi. Sonra dakika 76'da Murat Kara'nın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi 1926 Bulancakspor'un garbı düştü. Bu maç artık geride kaldı.Pazar günü ilk yarıda deplasmanda yenildiğimiz Artvin08 SK ile iç sahamızda karşılaşacağız. Maça golcümüz Murat Kara'dan yoksun çıkacağız.Ne olursa olsun bu maçı alarak dediğim gibi rakiplerin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz.Başka çaremiz mi var? Şampiyonluk artık bize çok yakın değil.Eğri oturup doğru konuşalım.
Ekleme Tarihi: 08 Mart 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

FIRSATI TEPTİK

Ne güzel 5000 taraftarının önünde lider Çayelispor'u  12 maçlık yenilmezlik ünvanına son verirken Murat Kara'nın attığı gollerle 2-0'la geçiyorsun aradaki puan farkını 2'ye düşürüyor taraftarlarını umutlandırıyorsun.

Ancak bir hafta sonra Serhan Ardahanspor'a deplasmanda 2-0 yenilerek taraftarlarını kahrediyorsun. Buna hakkın yok.Artık bundan sonra tüm maçlarını alsan bile rakiplerinin puan kaybetmesini bekleyeceksin. Kalan 7  maçtan en az 2 maç yenilgi alacaklar sende tüm maçlarını almak şartı ile.

Zor dostum zor. Evet Serhan Ardahan maçında hakem çok kötü bir yönetim göstermiş olabilir.Bu ilk olmuyor ki.Birçok maçımızda buna şahit olduk.

90+10 dakikaya baktığınız zaman oyun hakimi maalesef Serhan Ardahanspor idi.

İlk yarı 25 dakikasında 1926Bulancakspor'un dikkatsizliğinden gelen gol tabii ki oyunun tüm seyrini değiştirdi.SerhanArdahan daha kontrollü oynamaya ve dikkatli çıkışlar yapmaya başlarken,      takımımız bir an önce cevap verme telaşına kapıldı. 60 dakikada gelen gol 1926 Bulancakspor'u hep şaşkına çevirdi. Sonra dakika 76'da Murat Kara'nın ikinci sarıdan kırmızı kart görmesi 1926 Bulancakspor'un garbı düştü.

Bu maç artık geride kaldı.Pazar günü ilk yarıda deplasmanda yenildiğimiz

Artvin08 SK ile iç sahamızda karşılaşacağız. Maça golcümüz Murat Kara'dan yoksun çıkacağız.Ne olursa olsun bu maçı alarak dediğim gibi rakiplerin puan kaybetmelerini bekleyeceğiz.Başka çaremiz mi var?

Şampiyonluk artık bize çok yakın değil.Eğri oturup doğru konuşalım.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.