Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

FENERBAHÇE’DEN PUAN ALABİLİRİZ

Yarın saat 17.00’de İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Giresunspor’da yoğun mesai... Giresunspor’da rota Fenerbahçe... Liderle oynanacak karşılaşmaya puan gözüyle bakan Yeşil-beyazlı takımda rakiple ilgili çözümlemeler sürüyor. Teknik direktör Hakan Keleş, futbolcularına verdiği iki günlük sürede boş durmadı, rakibin Sivasspor’la son oynadığı lig maçı ile geçmiş maçların görüntülerini izleyerek rakip futbolcular, takım ve taktik oyunla ilgili bilgi sahibi oldu. Son lig maçında sahasında İstanbulspor’u yenen Giresunspor’da moraller yerinde. İstanbulspor galibiyeti ile  kendilerini toparlayan futbolcular, artık tamamen Fenerbahçe maçını düşünmeye başladı. Teknik direktör Hakan futbolcularını mental ve moral yönünden 90 dakikaya en iyi şekilde hazırladı.07 maçtır yenilmeyen ve 5 puan farkla lider olan Fenerbahçe ekibi karşısında puan ya da puanlar almamız bence sürpriz olmamalı. Rakibimiz lider. 07 maçtır yenilmiyorlar. Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Fakat bu demek değil ki; Fenerbahçe’den puan almayacağız. Futbolcu böyle üst düzey maçlarda ister istemez farklı bir motivasyona bürünür. Bu da böyle maçlardan biri olacak. Fenerbahçe’den puan alacağımızı umut ediyorum. Bunu başarabilecek gücü futbolcularda görüyorum. İyi motive olursak, gününde maç çıkarır istediklerimizi sahaya yansıtırsak Fenerbahçe’den puan ya da puanlarla dönebiliriz. Futbolculara güven tam. Fenerbahçe’den  alacağımız puanlar, bizi üst sıralara taşıyacaktır. Yeter ki hakemler adaletli olsun. Nedense büyük takımların maçında hakemlerin birçoğu hep büyük takımlardan yana. Örnek:Geçmişte sahamızda oynadığımız  ve son dakikalarda Beşiktaş’a attığımız buz gibi gol maalesef ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ve takım yenildi...
Ekleme Tarihi: 11 Kasım 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

FENERBAHÇE’DEN PUAN ALABİLİRİZ

Yarın saat 17.00’de İstanbul’da oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi Giresunspor’da yoğun mesai...

Giresunspor’da rota Fenerbahçe... Liderle oynanacak karşılaşmaya puan gözüyle bakan Yeşil-beyazlı takımda rakiple ilgili çözümlemeler sürüyor. Teknik direktör Hakan Keleş, futbolcularına verdiği iki günlük sürede boş durmadı, rakibin Sivasspor’la son oynadığı lig maçı ile geçmiş maçların görüntülerini izleyerek rakip futbolcular, takım ve taktik oyunla ilgili bilgi sahibi oldu.

Son lig maçında sahasında İstanbulspor’u yenen Giresunspor’da moraller yerinde. İstanbulspor galibiyeti ile  kendilerini toparlayan futbolcular, artık tamamen Fenerbahçe maçını düşünmeye başladı. Teknik direktör Hakan futbolcularını mental ve moral yönünden 90 dakikaya en iyi şekilde hazırladı.07 maçtır yenilmeyen ve 5 puan farkla lider olan Fenerbahçe ekibi karşısında puan ya da puanlar almamız bence sürpriz olmamalı.

Rakibimiz lider. 07 maçtır yenilmiyorlar. Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Fakat bu demek değil ki; Fenerbahçe’den puan almayacağız. Futbolcu böyle üst düzey maçlarda ister istemez farklı bir motivasyona bürünür. Bu da böyle maçlardan biri olacak. Fenerbahçe’den puan alacağımızı umut ediyorum. Bunu başarabilecek gücü futbolcularda görüyorum. İyi motive olursak, gününde maç çıkarır istediklerimizi sahaya yansıtırsak Fenerbahçe’den puan ya da puanlarla dönebiliriz. Futbolculara güven tam. Fenerbahçe’den  alacağımız puanlar, bizi üst sıralara taşıyacaktır. Yeter ki hakemler adaletli olsun. Nedense büyük takımların maçında hakemlerin birçoğu hep büyük takımlardan yana. Örnek:Geçmişte sahamızda oynadığımız  ve son dakikalarda Beşiktaş’a attığımız buz gibi gol maalesef ofsayt gerekçesiyle sayılmadı ve takım yenildi...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.