Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

FATİH KARAGÜMRÜK’TEN 2 PUAN ALMALIYDIK

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş maçtan sonra yaptığı açıklamada ‘’Bu maçın hakkı beraberlikti’’diyerek kendini avutuyor.Kesinlikle bu görüşe katılmıyorum.saha ve seyirci avantajın var.Kesinlikle son ikide yer almak istemiyorsan bu maçtan 3 puanla ayrılmalıydın.2-0’lık skoru ne yapıp edip korumalıydın.Kalan 9 maç var.Hatayspor ve G.Antepspor maçı hariç.Bu maçları oynamadan puan hanene 6 puan yazılacak. Kalan 9 maçın 5’i içerde 4’ü dışarda oynayacaksın.Ama eline gelen fırsatları da değerlendirmek zorundasın.Kötü bile oynasanız skoru korumayı bilmelisiniz. Sadece ölümüne defans yapıp o 3 puanı hanenize yazdırmanız gerekirdi. Süper Lig’in 24. haftasında Giresunspor , sahasında ağırladığı F.Karagümrük  ile 2-2 berabere kaldı. Rakibin uzun toplarla oynayıp gol arama üzerine bir taktikle geldiğini biliyoruz. Bu çok belliydi. Bizim yapmamız gereken defans yapmaktı. Bizim futbolumuz bu değil. Ortaya düşen bir top ve onlar için kazanılan puan bizim için ise kaybedilen 2 puan.2-0 öne geçiyorsunuz ancak skoru koruyamıyorsunuz. Kötü bile oynasanız skoru korumayı bilmelisiniz. Sadece ölesiye defans yapıp o 3 puanı almanız gerekirdi. Haftalar hızla geçiyor. Futbolda kazanmak ve kaybetmek var. Geçen maçtan ders çıkarmadığımız belli. İki maçtan da ders çıkarıp artık önünüze kalan maçlara bakmalısınız.Aynaya bakmamız gerekiyor. Rakiple alakalı bir durum yok. Sizin sahada ne yaptığınız önemlidir. Biz bu kaybettiğimiz 2 puanlık maçta vasat bir futbol oynadık. Enerjide düşüktü. Olumsuzluklar eklenince iki puanı kaybettik. Bahaneler yerine bundan sonraki haftalar nasıl iyi puanlar alacağımız üzerine konuşmalıyız. Ders çıkarmamız gerekiyor. Bu ligde 6 puanlık maçlar vardır. Tek sonuç vardır, 3 puan al ve yoluna devam et. Her maçı iyi oynayarak kazanamazsınız. Kötü oynadığınız maçlarda evinizde 3 puanı almanız gerekirdi.
Ekleme Tarihi: 14 Mart 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

FATİH KARAGÜMRÜK’TEN 2 PUAN ALMALIYDIK

Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş maçtan sonra yaptığı açıklamada ‘’Bu maçın hakkı beraberlikti’’diyerek kendini avutuyor.Kesinlikle bu görüşe katılmıyorum.saha ve seyirci avantajın var.Kesinlikle son ikide yer almak istemiyorsan bu maçtan 3 puanla ayrılmalıydın.2-0’lık skoru ne yapıp edip korumalıydın.Kalan 9 maç var.Hatayspor ve G.Antepspor maçı hariç.Bu maçları oynamadan puan hanene 6 puan yazılacak. Kalan 9 maçın 5’i içerde 4’ü dışarda oynayacaksın.Ama eline gelen fırsatları da değerlendirmek zorundasın.Kötü bile oynasanız skoru korumayı bilmelisiniz. Sadece ölümüne defans yapıp o 3 puanı hanenize yazdırmanız gerekirdi.

Süper Lig’in 24. haftasında Giresunspor , sahasında ağırladığı F.Karagümrük  ile 2-2 berabere kaldı. Rakibin uzun toplarla oynayıp gol arama üzerine bir taktikle geldiğini biliyoruz. Bu çok belliydi. Bizim yapmamız gereken defans yapmaktı. Bizim futbolumuz bu değil. Ortaya düşen bir top ve onlar için kazanılan puan bizim için ise kaybedilen 2 puan.2-0 öne geçiyorsunuz ancak skoru koruyamıyorsunuz. Kötü bile oynasanız skoru korumayı bilmelisiniz. Sadece ölesiye defans yapıp o 3 puanı almanız gerekirdi.

Haftalar hızla geçiyor. Futbolda kazanmak ve kaybetmek var. Geçen maçtan ders çıkarmadığımız belli. İki maçtan da ders çıkarıp artık önünüze kalan maçlara bakmalısınız.Aynaya bakmamız gerekiyor. Rakiple alakalı bir durum yok. Sizin sahada ne yaptığınız önemlidir. Biz bu kaybettiğimiz 2 puanlık maçta vasat bir futbol oynadık. Enerjide düşüktü. Olumsuzluklar eklenince iki puanı kaybettik. Bahaneler yerine bundan sonraki haftalar nasıl iyi puanlar alacağımız üzerine konuşmalıyız. Ders çıkarmamız gerekiyor. Bu ligde 6 puanlık maçlar vardır. Tek sonuç vardır, 3 puan al ve yoluna devam et. Her maçı iyi oynayarak kazanamazsınız. Kötü oynadığınız maçlarda evinizde 3 puanı almanız gerekirdi.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.