Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

FARKLI YENİLDİK

Türkiye Bölgesel Amatör Lig ilk haftasında pazar günü Görele 12 Şubat Stadında karşılaştığımız Görelespor'a farklı yenilmekten kurtulamadık. Orta hakem Melih Kurt ve yan hakemler Hasan Ata ile Emrah Türkyılmaz'ın yönettiği maçta ilk hafta deplasmanda 1926 Bulancakspor 0-3 yenilgi ile ayrıldı. Her iki takımında kontrollü başladığı maçta Görelespor ilk yarıyı 3 ve. 10. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 önde kapattı. İlk yarıda buldukları gollerle ikinci yarıya moralle başlayan ve 1926 Bulancakspor üstündeki baskıları artıran Görelespor 73. dakikada bulduğu golle skoru O-3 yaparak sonuca gitti. İlk maçta hayal kırıklığı yaratan 1926 Bulancakspor 9 Ekim Cumartesi günü sahasında Niksar Belediyespor ile karşılaşacak.
Ekleme Tarihi: 04 Ekim 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

FARKLI YENİLDİK

Türkiye Bölgesel Amatör Lig ilk haftasında pazar günü Görele 12 Şubat Stadında karşılaştığımız Görelespor'a farklı yenilmekten kurtulamadık.

Orta hakem Melih Kurt ve yan hakemler Hasan Ata ile Emrah Türkyılmaz'ın yönettiği maçta ilk hafta deplasmanda 1926 Bulancakspor 0-3 yenilgi ile ayrıldı.

Her iki takımında kontrollü başladığı maçta Görelespor ilk yarıyı 3 ve. 10. dakikalarda bulduğu gollerle 2-0 önde kapattı.

İlk yarıda buldukları gollerle ikinci yarıya moralle başlayan ve 1926 Bulancakspor üstündeki baskıları artıran Görelespor 73. dakikada bulduğu golle skoru O-3 yaparak sonuca gitti.

İlk maçta hayal kırıklığı yaratan 1926 Bulancakspor 9 Ekim Cumartesi günü sahasında Niksar Belediyespor ile karşılaşacak.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.