Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

EZELİ REKABET, EBEDİ DOSTLUK

Ezeli rakipler 1926 Bulancakspor ve Görelespor arasında Pazar günü oynanacak derbi maçı büyük heyecan taşıyor. Bu derbi kardeşlik derbisi olsun, kazanan dostluk kazansın. İki takım birbirinden ayrılmaz bir parça. Rekabet olmalı. Ama rekabet sahada kalmalı. 1926 Bulancakspor ile Görelespor arasındaki karşılaşma yine gelip çattı. Pazar günkü maç bir derbiden öte 2 takımın geleceği açısından oldukça önemli. Kazanan mutlu olacak savaşa devam edecek. Kaybeden “kaynayan kazandan acaba nasıl kurtulurum” hesabıyla başbaşa kalacak. Bölgesel Amatör Lig'de 29 Ekim Pazar günü 1926 Bulancakspor ile Görelespor arasında yapılacak derbi maçta her iki takımada başarılar dileriz. Ben umuyorum ki taraftarımız sadece takımını destekleyecek ve oyuncuları teşvik edecektir. Kesinlikle fair-play çizgisi dışına çıkmayacaktır. Gazeteci olarak bizim de amacımız bu yöndedir. Taraftarımız zaten bu çizgide maçları seyrediyor. İnşallah derbi tamamen futbolun konuşulduğu bir maç olur ve dostluk baki kalır. Aynı zamanda Cumhuriyetin 100. Yılını da kutlayacağımız bugün taraftarımızın hepsi el ele, kol kola stada gelmek isteyecekler. Derbi maç sahada oynanacak, iyi oynayan takım kazansın. 1926 Bulancakspor olarak biz kazanmak istiyoruz. Hepimiz dostuz, kardeşiz, arkadaşız, ama sahadaki arkadaşlar oynayacaklar ve galip gelen sevinçle evine dönecek. İnşallah biz galip geliriz. 90 Dakika sonunda kaybeden içinde her şeyin sonu olmayacak. Kazanan içinde ‘zafer türküsü’ bestelemeyecek. Sadece avantaj kazanacak. Hepsi gelip geçici. Kalıcı olan dostluk…  
Ekleme Tarihi: 28 Ekim 2023 - Cumartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

EZELİ REKABET, EBEDİ DOSTLUK

Ezeli rakipler 1926 Bulancakspor ve Görelespor arasında Pazar günü oynanacak derbi maçı büyük heyecan taşıyor. Bu derbi kardeşlik derbisi olsun, kazanan dostluk kazansın. İki takım birbirinden ayrılmaz bir parça. Rekabet olmalı. Ama rekabet sahada kalmalı. 1926 Bulancakspor ile Görelespor arasındaki karşılaşma yine gelip çattı. Pazar günkü maç bir derbiden öte 2 takımın geleceği açısından oldukça önemli. Kazanan mutlu olacak savaşa devam edecek. Kaybeden “kaynayan kazandan acaba nasıl kurtulurum” hesabıyla başbaşa kalacak. Bölgesel Amatör Lig'de 29 Ekim Pazar günü 1926 Bulancakspor ile Görelespor arasında yapılacak derbi maçta her iki takımada başarılar dileriz. Ben umuyorum ki taraftarımız sadece takımını destekleyecek ve oyuncuları teşvik edecektir. Kesinlikle fair-play çizgisi dışına çıkmayacaktır. Gazeteci olarak bizim de amacımız bu yöndedir. Taraftarımız zaten bu çizgide maçları seyrediyor. İnşallah derbi tamamen futbolun konuşulduğu bir maç olur ve dostluk baki kalır. Aynı zamanda Cumhuriyetin 100. Yılını da kutlayacağımız bugün taraftarımızın hepsi el ele, kol kola stada gelmek isteyecekler. Derbi maç sahada oynanacak, iyi oynayan takım kazansın. 1926 Bulancakspor olarak biz kazanmak istiyoruz. Hepimiz dostuz, kardeşiz, arkadaşız, ama sahadaki arkadaşlar oynayacaklar ve galip gelen sevinçle evine dönecek. İnşallah biz galip geliriz. 90 Dakika sonunda kaybeden içinde her şeyin sonu olmayacak. Kazanan içinde ‘zafer türküsü’ bestelemeyecek. Sadece avantaj kazanacak.

Hepsi gelip geçici. Kalıcı olan dostluk…
 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.