Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ENDİŞELİYİM

Bölgesel Amatör Lig 10 Grup derbisinde sona yaklaşıldıkça birçok detaylar belli olmaya başladı. Pazar günü Bulancak İlçe Stadı tarihi bir karşılaşmaya tanıklık edecek. 5 puan önde grup lideri Çayelispor ile 1926 Bulancakspor Bulancak İlçe stadında karşı karşıya gelecekler. Tabii ki tek düşüncem takımımız 1926 Bulancakspor'un kazanması. Tabii ki iki ekibinde parolası galibiyet olacaktır. Ama endişelerim var. Yaptığım araştırmalarda birçok maçlarda Çayelispor'un hakemler tarafından korunmaya alınması. Yoksa oynayan,hak eden kazansın derim. İnşallah yanılırım bu düşüncemde. Dantik bir hakemin atanmaması. Özellikle bu maçta herşeyden önce tarafsız ve saygın bir hakem üçlüsü atanmalı. Endişem hakem üzerinde baskı oluşturulacağı,bu atamaya dair vereceği olumsuz kararlara karşı endişeliyim. Buradan TFF yetkililerine sesleniyorum.Onlar dan tek beklentim, bu maça atanacak hakem üçlüsünün kimsenin etkisi ve tesiri altında kalmadan hakkaniyetle bir maç yönetmesi.Ve adil rekabetin  tesisinin sağlanmasıdır. Çünkü bu maçın sonucu üç takımı yakından etkileyecek. Bu maksatla atılacak tüm adımları da sonuna kadar desteklerim. Emeğe saygı gösteriyorsak bunu kanıtlamalıyız haklı ve tarafsız yönetimle. Ben inanıyorum 1926 Bulancakspor sahaya çıkıp aslanlar gibi oynayacak arkasındaki taraftarlarından aldığı güçle bu maçı alacak ve kendine yeniden bir sayfa açacaktır. Taraftarların bol gollü ve keyif alacağı bir maç olması temennisiyle takımımıza başarılar dilerim.
Ekleme Tarihi: 23 Şubat 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

ENDİŞELİYİM

Bölgesel Amatör Lig 10 Grup derbisinde sona yaklaşıldıkça birçok detaylar belli olmaya başladı.

Pazar günü Bulancak İlçe Stadı tarihi bir karşılaşmaya tanıklık edecek.

5 puan önde grup lideri Çayelispor ile 1926 Bulancakspor Bulancak İlçe stadında karşı karşıya gelecekler.

Tabii ki tek düşüncem takımımız 1926 Bulancakspor'un kazanması.

Tabii ki iki ekibinde parolası galibiyet olacaktır.

Ama endişelerim var.

Yaptığım araştırmalarda birçok maçlarda Çayelispor'un hakemler tarafından korunmaya alınması.

Yoksa oynayan,hak eden kazansın derim.

İnşallah yanılırım bu düşüncemde. Dantik bir hakemin atanmaması.

Özellikle bu maçta herşeyden önce tarafsız ve saygın bir hakem üçlüsü atanmalı.

Endişem hakem üzerinde baskı oluşturulacağı,bu atamaya dair vereceği olumsuz kararlara karşı endişeliyim.

Buradan TFF yetkililerine sesleniyorum.Onlar dan tek beklentim, bu maça atanacak hakem üçlüsünün kimsenin etkisi ve tesiri altında kalmadan hakkaniyetle bir maç yönetmesi.Ve adil rekabetin  tesisinin sağlanmasıdır.

Çünkü bu maçın sonucu üç takımı yakından etkileyecek.

Bu maksatla atılacak tüm adımları da sonuna kadar desteklerim.

Emeğe saygı gösteriyorsak bunu kanıtlamalıyız haklı ve tarafsız yönetimle.

Ben inanıyorum 1926 Bulancakspor sahaya çıkıp aslanlar gibi oynayacak arkasındaki taraftarlarından aldığı güçle bu maçı alacak ve kendine yeniden bir sayfa açacaktır.

Taraftarların bol gollü ve keyif alacağı bir maç olması temennisiyle takımımıza başarılar dilerim.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.