Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

EFSANE YOK ARTIK

Giresun futbol efsanesi Birol Özmen geçtiğimiz Cuma günü hayatını kaybetti. 'Efsane’ lakaplı, Giresun futbolunun gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olarak tarihe geçti.   Cuma günü ordu özel hastanede, kalp krizi sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle duyuruyoruz.  Birol Özmen emekli polis memuru rahmetlik Recep Özmen ve merhum Pakize Özmen’in oğlu olarak dünyaya geldi.  Futbol hayatına Bulancak’ta amatör takım olan Karadenizgücüspor ile 1974’te katıldı. Bir yıl sonra  Giresunspor’a transfer oldu.1974-1975 sezonu ligi 6.cı sırada tamamlayan takımın ilk 11’i Kaptan Birol Özmen olmak üzere Datcu, Faruk Bağdatlıgil, Güngör Tekin, Nejat İnan, Hikmet Hancıoğlu, Aziz Öğütcen, Doğan Tepecik, Murat İnan, Müjdat Karanfiki, Şükrü Tetik yer alıyordu. Teknik direktör Tekin Yolaç idi. Giresunspor takımın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak kendini kanıtladı.  Gençliğinde forvet olarak oynayan efsane,  sonra ki yıllarda Bulancakspor’da oynadı. Tokatta Tokatspor  ile 2-2 berabere kalan  şampiyon Bulancakspor’un kadrosunda yer aldı. 11 Haziran 1989 Bulancakspor sevinci, Tokatspor hüsnü yaşanıyordu. Efsane futbolcumuz Birol Özmen’e Allah’tan rahmet dilerken spor camiasına baş sağlığı diliyoruz.
Ekleme Tarihi: 16 Nisan 2024 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

EFSANE YOK ARTIK

Giresun futbol efsanesi Birol Özmen geçtiğimiz Cuma günü hayatını kaybetti.

'Efsane’ lakaplı, Giresun futbolunun gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından biri olarak tarihe geçti. 

 Cuma günü ordu özel hastanede, kalp krizi sonucu vefat ettiğini derin bir üzüntüyle duyuruyoruz. 

Birol Özmen emekli polis memuru rahmetlik Recep Özmen ve merhum Pakize Özmen’in oğlu olarak dünyaya geldi. 

Futbol hayatına Bulancak’ta amatör takım olan Karadenizgücüspor ile 1974’te katıldı. Bir yıl sonra  Giresunspor’a transfer oldu.1974-1975 sezonu ligi 6.cı sırada tamamlayan takımın ilk 11’i Kaptan Birol Özmen olmak üzere Datcu, Faruk Bağdatlıgil, Güngör Tekin, Nejat İnan, Hikmet Hancıoğlu, Aziz Öğütcen, Doğan Tepecik, Murat İnan, Müjdat Karanfiki, Şükrü Tetik yer alıyordu. Teknik direktör Tekin Yolaç idi.

Giresunspor takımın gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri olarak kendini kanıtladı. 

Gençliğinde forvet olarak oynayan efsane,  sonra ki yıllarda Bulancakspor’da oynadı. Tokatta Tokatspor  ile 2-2 berabere kalan  şampiyon Bulancakspor’un kadrosunda yer aldı. 11 Haziran 1989 Bulancakspor sevinci, Tokatspor hüsnü yaşanıyordu. Efsane futbolcumuz Birol Özmen’e Allah’tan rahmet dilerken spor camiasına baş sağlığı diliyoruz.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.