Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

DÜŞME HATTINDAYIZ

Haftalar sonra Giresunspor düşme hattında yer alan son 4 takım arasına girdi. Demek ki 4 büyüklerden puanlar koparmak bile bazen yetmiyor. Giresunspor Süper Ligde özellikle kendi sahasında arka arkaya aldığı başarısız sonuçlar sebebiyle küme düşme hattına giren Giresunsporu bekleyen birbirinden zorlu ve 6 puan değerinde maçlar var. Giresunspor'un bu maçlarda alacağı puanlar kaderini çizecek. Yeşil-beyazlı ekibin önümüzdeki 8 maçlık fikstüründe birbirinden kritik maçlar onu bekliyor. Son olarak sahasında FB'ye 2-1 mağlup olan Giresunspor sahasında oynadığı son 4 maçtan puan alamayarak yeni bir rekora imza attı. Süper Ligde bu sezon oynadığı son beş maçta yalnızca Trabzon deplasmanından bir puanla dönen Yesil-beyazlılar ligin dibine 26 puanla çakılı kaldı. 44 yıl aradan sonra Süper Lige çıkma başarısı gösteren Giresunspor'u bundan sonra zorlu bir periyot bekliyor. Yesil-beyazlilar yarın Kayserispor'a konuk olacak. Kayseri deplasmanı dönüşünde sahasında 6 puan değerinde kendisi gibi düşmeyi yakından hisseden Göztepe ile karşılaşacak olan Giresunspor deplasmana yine 6 puan değerinde Rizespor karşısına çıkacak. Sonra sahasında G.Antep ile karşılaşacak olan Giresunspor Antalya deplasmanına çıkacak. Sivasspor ile kendi sahasında karşılaştıktan sonra yine her iki takım icin 6 puan değerinde deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak. Sonra sahasında İstanbul’da 4-0 yendiği Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak. İşte bu maçlardan Giresunspor'un alacağı puanlar Ligde kaderini belirleyecek.
Ekleme Tarihi: 18 Şubat 2022 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

DÜŞME HATTINDAYIZ

Haftalar sonra Giresunspor düşme hattında yer alan son 4 takım arasına girdi. Demek ki 4 büyüklerden puanlar koparmak bile bazen yetmiyor.

Giresunspor Süper Ligde özellikle kendi sahasında arka arkaya aldığı başarısız sonuçlar sebebiyle küme düşme hattına giren Giresunsporu bekleyen birbirinden zorlu ve 6 puan değerinde maçlar var.

Giresunspor'un bu maçlarda alacağı puanlar kaderini çizecek.

Yeşil-beyazlı ekibin önümüzdeki 8 maçlık fikstüründe birbirinden kritik maçlar onu bekliyor.

Son olarak sahasında FB'ye 2-1 mağlup olan Giresunspor sahasında oynadığı son 4 maçtan puan alamayarak yeni bir rekora imza attı.

Süper Ligde bu sezon oynadığı son beş maçta yalnızca Trabzon deplasmanından bir puanla dönen Yesil-beyazlılar ligin dibine 26 puanla çakılı kaldı.

44 yıl aradan sonra Süper Lige çıkma başarısı gösteren Giresunspor'u bundan sonra zorlu bir periyot bekliyor. Yesil-beyazlilar yarın Kayserispor'a konuk olacak. Kayseri deplasmanı dönüşünde sahasında 6 puan değerinde kendisi gibi düşmeyi yakından hisseden Göztepe ile karşılaşacak olan Giresunspor deplasmana yine 6 puan değerinde Rizespor karşısına çıkacak. Sonra sahasında G.Antep ile karşılaşacak olan Giresunspor Antalya deplasmanına çıkacak. Sivasspor ile kendi sahasında karşılaştıktan sonra yine her iki takım icin 6 puan değerinde deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak. Sonra sahasında İstanbul’da 4-0 yendiği Beşiktaş ile sahasında karşılaşacak. İşte bu maçlardan Giresunspor'un alacağı puanlar Ligde kaderini belirleyecek.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.