Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

DİBE DEMİR ATTIK

Altayspor'un son hafta galip gelmesi ile son sırada 9 puanla yerimizi aldık. Düşme hattında bulunan Tuzla ve Şanlıurfa 16 Puanla ligde kalma adına mücadele ederken bizim ligde kalmamız mucizelere bağlı artık. Birde bizde 3 puan silme olayı var.O zaman puanımız 6'ya düşer. Artık Barış Manço'nun "İşte hendek işte deve,geç geçebilirsen" türküsü aklıma geldi. Yine de umutsuz yaşanmıyor. Çıkmayan candan umut kesilmez. Artık bugünden itibaren kazanmaya başlamalıyız.Her seferinde lig uzun sözü kimseyi aldatmasın.Hep mağlup olduğun sürece lig uzun olsa ne yazar kısa olsa ne yazar. Dedim ya artık bir yerden başlamalıyız. Bugün (cuma) Ahlatcı Çorum FK ile sahamızda oynayacağımız önemli bir maç var. Ligde oynadığımız 18 maçtan aldığımız iki galibiyetin biri bu takımı sahasında yenmiştik. Bu maçta 'tarih tekerrürden ibaret' sözü geçerli olur mu acaba? Bu maçı aldığımızda kazanma periyodumuzu başlatmış oluruz. Zor bir dönem geçiriyoruz.Giresunspor'u bu hallere düşürenler utansın. Haftalardır galibiyete hasret bir takım.Gelen vuruyor giden vuruyor.Çok çalışmanız gerekiyor.Artık bu maçı alarak galibiyet serimize başlamalıyız. Bahaneyi orada yada burada aramanın mantığı yok artık.Gemi batmaya başladı. Bu gençlerimiz adına büyük fırsat.Sorumlu olduğumuzu düşünüp saha içinde çalışıp Çorum maçıyla yeniden çıkışa geçmeliyiz. Ligde matematiksel olarak bugün  kalma durumumuz var ama yarın olmayabilir...
Ekleme Tarihi: 19 Ocak 2024 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

DİBE DEMİR ATTIK

Altayspor'un son hafta galip gelmesi ile son sırada 9 puanla yerimizi aldık.

Düşme hattında bulunan Tuzla ve Şanlıurfa 16 Puanla ligde kalma adına mücadele ederken bizim ligde kalmamız mucizelere bağlı artık.

Birde bizde 3 puan silme olayı var.O zaman puanımız 6'ya düşer.

Artık Barış Manço'nun "İşte hendek işte deve,geç geçebilirsen" türküsü aklıma geldi.

Yine de umutsuz yaşanmıyor.

Çıkmayan candan umut kesilmez.

Artık bugünden itibaren kazanmaya başlamalıyız.Her seferinde lig uzun sözü kimseyi aldatmasın.Hep mağlup olduğun sürece lig uzun olsa ne yazar kısa olsa ne yazar.

Dedim ya artık bir yerden başlamalıyız.

Bugün (cuma) Ahlatcı Çorum FK ile sahamızda oynayacağımız önemli bir maç var.

Ligde oynadığımız 18 maçtan aldığımız iki galibiyetin biri bu takımı sahasında yenmiştik.

Bu maçta 'tarih tekerrürden ibaret' sözü geçerli olur mu acaba?

Bu maçı aldığımızda kazanma periyodumuzu başlatmış oluruz.

Zor bir dönem geçiriyoruz.Giresunspor'u bu hallere düşürenler utansın.

Haftalardır galibiyete hasret bir takım.Gelen vuruyor giden vuruyor.Çok çalışmanız gerekiyor.Artık bu maçı alarak galibiyet serimize başlamalıyız.

Bahaneyi orada yada burada aramanın mantığı yok artık.Gemi batmaya başladı.

Bu gençlerimiz adına büyük fırsat.Sorumlu olduğumuzu düşünüp saha içinde çalışıp Çorum maçıyla yeniden çıkışa geçmeliyiz.

Ligde matematiksel olarak bugün  kalma durumumuz var ama yarın olmayabilir...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.