Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

DESTAN YAZDIK

Giresunspor 20.Haftada 1976 yılında elde ettiği 3-1'lik galibiyetin ardından, Galatasaray deplasmanında ikinci kez bir süper lig maçı kazanmış oldu. Maçın henüz başında 11.Dakikasi’nda Giresunspor öne geçti. Flavio'nun pasıyla sol kanatta ceza sahası yan çizgisi üzerinde buluşan Sergio, meşin yuvarlağı bekletmeden ceza sahasına gönderdi. Yerden penaltı noktası üzerine gelen topa gelişine vuran Suleymanov, direk dibinden ağları havalandırdı. Maçta başka gol olmayınca böylece Giresunspor sahadan 3 puanla ayrılarak İstanbul'da tarih yazdı. Bu sonuçla Giresunspor 44 yıldan sonra çıktığı süper ligde İstanbul'da önce Beşiktaş'ı sonra Galatasaray'ı dize getirdi. Giresunspor'un mevcut kadrosundaki futbolcuların büyük çoğunluğu kiralık olmasına rağmen kolej havasında bir takım görünümünde. Golümüzü attıktan sonra güçlü rakibimiz karşısında rahat, özgüvenli ve yaptıkları işten keyif alarak oynadılar. Galatasaray takımına karşı kazanmak çok önemli, Hemde deplasmanda, Üstelik böyle maçları oynamayı bilen bir takıma karşı 3 puan aldık. Böyle maçları hemde müthiş seyirci karşısında oynamak çok zor. Artık düşme hattından uzaklaştık. Hakan Keleş ilk kez doğru bir kadro ile sahaya çıktı. Doğru tercihleri sahaya sürdü. Giresunspor golü attıktan sonra acele etmeden çok sakin oynadılar. Hakem Arda Kardeşlerin maçı etkilediğini düşünmüyorum. Mükemmel maç yönetti. Rakibin aldatmalarına taviz vermedi. Böyle devam ederse takım daha güzel günler görecek. Tebrikler Giresunspor...
Ekleme Tarihi: 11 Ocak 2022 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

DESTAN YAZDIK

Giresunspor 20.Haftada 1976 yılında elde ettiği 3-1'lik galibiyetin ardından, Galatasaray deplasmanında ikinci kez bir süper lig maçı kazanmış oldu.

Maçın henüz başında 11.Dakikasi’nda Giresunspor öne geçti. Flavio'nun pasıyla sol kanatta ceza sahası yan çizgisi üzerinde buluşan Sergio, meşin yuvarlağı bekletmeden ceza sahasına gönderdi. Yerden penaltı noktası üzerine gelen topa gelişine vuran Suleymanov, direk dibinden ağları havalandırdı. Maçta başka gol olmayınca böylece Giresunspor sahadan 3 puanla ayrılarak İstanbul'da tarih yazdı.

Bu sonuçla Giresunspor 44 yıldan sonra çıktığı süper ligde İstanbul'da önce Beşiktaş'ı sonra Galatasaray'ı dize getirdi.

Giresunspor'un mevcut kadrosundaki futbolcuların büyük çoğunluğu kiralık olmasına rağmen kolej havasında bir takım görünümünde.

Golümüzü attıktan sonra güçlü rakibimiz karşısında rahat, özgüvenli ve yaptıkları işten keyif alarak oynadılar.

Galatasaray takımına karşı kazanmak çok önemli, Hemde deplasmanda, Üstelik böyle maçları oynamayı bilen bir takıma karşı 3 puan aldık.

Böyle maçları hemde müthiş seyirci karşısında oynamak çok zor.

Artık düşme hattından uzaklaştık. Hakan Keleş ilk kez doğru bir kadro ile sahaya çıktı. Doğru tercihleri sahaya sürdü.

Giresunspor golü attıktan sonra acele etmeden çok sakin oynadılar.

Hakem Arda Kardeşlerin maçı etkilediğini düşünmüyorum. Mükemmel maç yönetti. Rakibin aldatmalarına taviz vermedi.

Böyle devam ederse takım daha güzel günler görecek.

Tebrikler Giresunspor...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.