Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

DESTAN YAZDIK

44 Yıl sonra deplasmanda karşılaştığımız Beşiktaş'ı farklı bir sonuçla 4-0 yendik. Giresunspor kadrosuna baktığımızda çoğu kiralık futbolcular. Bütçemiz belli. Rakip Beşiktaş'ı kadrosuna bakıyoruz fiyat olarak bizi on katlar. Maçın başından itibaren geçen yılın şampiyon rakibine karşı, rahat özgüvenli ve yaptığı işten keyif alarak oynayan bir takım. Giresunspor İstanbul’da tarih yazdı. Kazanmak önemli böyle maçlarda, Üstelik böyle maçlarda oynamayı çok iyi bilen bir takıma karşı dört gol attık. Hakkıyla 3 puan aldık. Böyle maçları oynamak hiçte kolay değil... Çok kolay goller attık. İkinci yarıdaki oyunumuz rakibin fazla efor sarf etmesine sebep oldu. 10 kişi kaldıkları için. Defansif olarak hem bireysel hem de takım olarak kusursuzduk. Müthiş dersler çıkaracağımız bir o kadar da keyifle tekrar, tekrar seyredeceğimiz bir maç oldu. Yalnız bir olguyu da yazmadan geçemeyeceğim. Joe Champness dördüncü golü atmayacaktı. Eğer bu golü atmasaydı şimdi Dünya Fair Play ödülünü adayı olurdu. Bunun dünyada örnekleri var. Kaleci Mert yerde yatıyor. Flavio'nun ayağında topu arkadaşına atacağına dışarı at ne olur. Zaten 3-0 öndesin. Bu fırsat size 100 maçta anca geçer. Sahalarda daha çok görmek istediğimiz fairplay ödülünü ellerinin tersi ile ittiler. Bir futbolcunun geçirdiği sakatlık gol atmaktan çok daha önemlidir. Buna rağmen Giresunspor bu güzel futbolu ile Beşiktaş'ı sahadan sildi. Aferim çocuklar, alkışlar hepinize...
Ekleme Tarihi: 30 Kasım 2021 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

DESTAN YAZDIK

44 Yıl sonra deplasmanda karşılaştığımız Beşiktaş'ı farklı bir sonuçla 4-0 yendik.

Giresunspor kadrosuna baktığımızda çoğu kiralık futbolcular. Bütçemiz belli. Rakip Beşiktaş'ı kadrosuna bakıyoruz fiyat olarak bizi on katlar.

Maçın başından itibaren geçen yılın şampiyon rakibine karşı, rahat özgüvenli ve yaptığı işten keyif alarak oynayan bir takım.

Giresunspor İstanbul’da tarih yazdı.

Kazanmak önemli böyle maçlarda,

Üstelik böyle maçlarda oynamayı çok iyi bilen bir takıma karşı dört gol attık. Hakkıyla 3 puan aldık.

Böyle maçları oynamak hiçte kolay değil...

Çok kolay goller attık.

İkinci yarıdaki oyunumuz rakibin fazla efor sarf etmesine sebep oldu. 10 kişi kaldıkları için.

Defansif olarak hem bireysel hem de takım olarak kusursuzduk.

Müthiş dersler çıkaracağımız bir o kadar da keyifle tekrar, tekrar seyredeceğimiz bir maç oldu.

Yalnız bir olguyu da yazmadan geçemeyeceğim.

Joe Champness dördüncü golü atmayacaktı. Eğer bu golü atmasaydı şimdi Dünya Fair Play ödülünü adayı olurdu. Bunun dünyada örnekleri var.

Kaleci Mert yerde yatıyor. Flavio'nun ayağında topu arkadaşına atacağına dışarı at ne olur. Zaten 3-0 öndesin. Bu fırsat size 100 maçta anca geçer.

Sahalarda daha çok görmek istediğimiz fairplay ödülünü ellerinin tersi ile ittiler.

Bir futbolcunun geçirdiği sakatlık gol atmaktan çok daha önemlidir.

Buna rağmen Giresunspor bu güzel futbolu ile Beşiktaş'ı sahadan sildi. Aferim çocuklar, alkışlar hepinize...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.