Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

Dereden geçtik Çayda boğulmayalım

Pazar günü saat 16.00'da sahamızda Kasımpaşa ile oynayacağız. Kağıt üzerinde favori takım tabii Giresunspor. Rakibin bulunduğu konum ve bizim geçen hafta Galatasaray karşısında aldığımız altın değerindeki galibiyet bunun en büyük etkenidir. Maçın ise sahada kazanıldığını çok iyi biliyoruz. Aman dikkat diyorum. Dereden geçip çayda boğulmayalım. Giresunspor rakip karşısında galibiyet arayacak. Çünkü hemen bu çarşamba günü Trabzon da liderle karşılaşacağız. Bu maçtan alacağı 3 puanla Giresunspor düşme hattında bulunan takımlarla arasındaki puan farkının açılması adına bu maç büyük önem teşkil ediyor. Maçın Giresun Çotanak Spor Kompleksine oynanacak olması da Giresunspor için büyük bir avantaj. Giresunspor oyuncu kalitesi bakımından rakipten her türlü üstün olduğunu belirtmeye gerek yok. Sahaya hangi 11'le çıkarsa çıksın kazanması gereken bir maç olarak görüyorum. Aman dikkat diyorum tekrardan. Dereden geçip çayda boğulmayalım...
Ekleme Tarihi: 15 Ocak 2022 - Cumartesi
Köşe Vuruşu *Spor*

Dereden geçtik Çayda boğulmayalım

Pazar günü saat 16.00'da sahamızda Kasımpaşa ile oynayacağız.

Kağıt üzerinde favori takım tabii Giresunspor.

Rakibin bulunduğu konum ve bizim geçen hafta Galatasaray karşısında aldığımız altın değerindeki galibiyet bunun en büyük etkenidir.

Maçın ise sahada kazanıldığını çok iyi biliyoruz.

Aman dikkat diyorum.

Dereden geçip çayda boğulmayalım.

Giresunspor rakip karşısında galibiyet arayacak.

Çünkü hemen bu çarşamba günü Trabzon da liderle karşılaşacağız.

Bu maçtan alacağı 3 puanla Giresunspor düşme hattında bulunan takımlarla arasındaki puan farkının açılması adına bu maç büyük önem teşkil ediyor.

Maçın Giresun Çotanak Spor Kompleksine oynanacak olması da Giresunspor için büyük bir avantaj.

Giresunspor oyuncu kalitesi bakımından rakipten her türlü üstün olduğunu belirtmeye gerek yok.

Sahaya hangi 11'le çıkarsa çıksın kazanması gereken bir maç olarak görüyorum.

Aman dikkat diyorum tekrardan. Dereden geçip çayda boğulmayalım...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.