Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

DEPLASMANDA ALINAN PUAN HER ZAMAN ARTIDIR

Geçen haftada sahasındaki Ümraniyespor yenilgisinin şokunu atlatmak kolay değildi. Hocanın ve futbolcuların bu olayın onların üzerinde olumsuzluk etkisi bıraktığı bir gerçek. Ancak görüldü ki bu takım karakter ortaya koyduğunda toparlanması için sihirli bir değneğe gerek yok. Rakip takımdan defansın hatasından Doğukan’ın henüz 4.dakikada attığı golle Antalyaspor öne geçti. Borca dakika 40’ta attığı golle Giresunspor beraberliği buldu. 1-1 İlk yarının genelinde üçüncü ve ikinci bölgelerde baskı yapan, Antalyaspor’un oyun kurmasını engelleyen bir Giresunspor vardı sahada. Ancak kazandığı topları kullanmakta gecikince, pozisyon üretmesi güçleşti. İkinci yarı rakip Antalyaspor Adriano ile dakika 59’ta 2-1 öne geçti. İmdadımıza rakip takımdan dakika 61’i Fermando’nun direk kırmızı kart görmesi rakibin hızını azalttı. Bu dakikadan sonra sazı biz aldık elimize. Dakika 79’ta Bajic’in kafa golü ile beraberliği yakaladık. 2-2... Artık üçüncü golü aramaya başladık. Hele Bajis’in  Alperen’le karşı karşıya gelip  topu aşırtıp golü bulması gerekirken topu kaleciye nişanladı. Bizim üçüncü golü bulmamız mümkündü.Golleri kaçıran Taraf  biz olduk. Bence teknik direktör sahanın en çalışkanlarından Kuwas’ı dakika 54’te alması takımın ataklarını yavaşlattı.  Rakip 10 kişi kaldıktan sonra Giresunspor, hani derler ya aldı sazı eline, çalıp oynamaya başladı. Hemde nasıl? Bu tempodan üçüncü golün çıkmaması mucize olabilirdi de oldu. Giresunspor açısından düşmemem adına bir doksan dakika yaşandı. Bu nedenle her ne şeklide olursa olsun deplasmanda her zaman alınan bir puan artıdır. Bu böyle biline...  
Ekleme Tarihi: 17 Ocak 2023 - Salı
Köşe Vuruşu *Spor*

DEPLASMANDA ALINAN PUAN HER ZAMAN ARTIDIR

Geçen haftada sahasındaki Ümraniyespor yenilgisinin şokunu atlatmak kolay değildi. Hocanın ve futbolcuların bu olayın onların üzerinde olumsuzluk etkisi bıraktığı bir gerçek. Ancak görüldü ki bu takım karakter ortaya koyduğunda toparlanması için sihirli bir değneğe gerek yok.

Rakip takımdan defansın hatasından Doğukan’ın henüz 4.dakikada attığı golle Antalyaspor öne geçti. Borca dakika 40’ta attığı golle Giresunspor beraberliği buldu. 1-1

İlk yarının genelinde üçüncü ve ikinci bölgelerde baskı yapan, Antalyaspor’un oyun kurmasını engelleyen bir Giresunspor vardı sahada. Ancak kazandığı topları kullanmakta gecikince, pozisyon üretmesi güçleşti.

İkinci yarı rakip Antalyaspor Adriano ile dakika 59’ta 2-1 öne geçti. İmdadımıza rakip takımdan dakika 61’i Fermando’nun direk kırmızı kart görmesi rakibin hızını azalttı. Bu dakikadan sonra sazı biz aldık elimize.

Dakika 79’ta Bajic’in kafa golü ile beraberliği yakaladık. 2-2...

Artık üçüncü golü aramaya başladık. Hele Bajis’in  Alperen’le karşı karşıya gelip  topu aşırtıp golü bulması gerekirken topu kaleciye nişanladı. Bizim üçüncü golü bulmamız mümkündü.Golleri kaçıran Taraf  biz olduk.

Bence teknik direktör sahanın en çalışkanlarından Kuwas’ı dakika 54’te alması takımın ataklarını yavaşlattı.  Rakip 10 kişi kaldıktan sonra Giresunspor, hani derler ya aldı sazı eline, çalıp oynamaya başladı. Hemde nasıl? Bu tempodan üçüncü golün çıkmaması mucize olabilirdi de oldu. Giresunspor açısından düşmemem adına bir doksan dakika yaşandı. Bu nedenle her ne şeklide olursa olsun deplasmanda her zaman alınan bir puan artıdır. Bu böyle biline...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.