Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

DEMİR ATTIM YALNIZLIĞA

Geçtiğimiz cuma gecesi Giresunspor kendi sahasında misafir ettiği Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı. Hayatta kalma mücadelesi veren takımımız Giresunspor 2-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı. Kaybedilen iki puanla direk düşecek son iki takım içinde yer aldı. Son sırada Ümraniyespor’un 21, sondan ikinci sırada Giresunspor’un 23 puanı var. Son dokuz maçtan bu yana   galibiyete hasret kaldık. Maçtan sonra konuşmalar karın doyurmuyor. Süper ligde bilindiği gibi G.Antep ve Hatayspor ligden çekilmeleri nedeniyle son iki sırada yer alacak iki takım bir alt lige düşecek. Bence düşecek takımlar arasında Ümraniyespor, Giresunspor, İstanbulspor, Sivasspor, Kasımpaşa, Ankaragücü var. 6 takımdan 2’si yolcu. Bu geçtiğimiz hafta Ümraniyespor, İstanbulspor, Ankaragücü galip geldiler. Giresunspor oynanmayacak G.Antepspor ve Hatayspor maçından 6 puan alacak. Puanı 29 olacak.   Ancak kalan 8 maçta mutlaka ama mutlaka iç sahada oynadığı maçlardan artık üç puan alma zamanı   geldi. Almak zorunda. Artık bir yerlerden başlamalı. Haftalar hızla geçiyor. Şimdi aklıma 90’lı yıllarda Ebru Gündeş’in liste başı olan ‘’demir attım yalnızlığa’’ adlı parça geldi. İçimdeki üzüntüyü dinlendirmeye başladı. Bu hafta sonu takımımız bay geçecek. Diğer hafta milli maç nedeniyle lige ara verilecek. O zaman 15 günlük süreyi en iyi şekilde değerlendirmeliler. Kısacası kısıtlı olan kadroyla sezon başından beri istikrarlı ve başarılı bir grafik yakalayamayan ve transfer tahtası kapalı olduğu için yeni takviyeler yapamayan ve son 9 maçında galibiyete hasret kalan Giresunspor’un gidişatı iyi değil. Bizden söylemesi…
Ekleme Tarihi: 17 Mart 2023 - Cuma
Köşe Vuruşu *Spor*

DEMİR ATTIM YALNIZLIĞA

Geçtiğimiz cuma gecesi Giresunspor kendi sahasında misafir ettiği Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı. Hayatta kalma mücadelesi veren takımımız Giresunspor 2-0 öne geçtiği maçta galibiyeti koruyamadı. Kaybedilen iki puanla direk düşecek son iki takım içinde yer aldı. Son sırada Ümraniyespor’un 21, sondan ikinci sırada Giresunspor’un 23 puanı var. Son dokuz maçtan bu yana   galibiyete hasret kaldık. Maçtan sonra konuşmalar karın doyurmuyor.

Süper ligde bilindiği gibi G.Antep ve Hatayspor ligden çekilmeleri nedeniyle son iki sırada yer alacak iki takım bir alt lige düşecek. Bence düşecek takımlar arasında Ümraniyespor, Giresunspor, İstanbulspor, Sivasspor, Kasımpaşa, Ankaragücü var. 6 takımdan 2’si yolcu. Bu geçtiğimiz hafta Ümraniyespor, İstanbulspor, Ankaragücü galip geldiler.

Giresunspor oynanmayacak G.Antepspor ve Hatayspor maçından 6 puan alacak. Puanı 29 olacak.   Ancak kalan 8 maçta mutlaka ama mutlaka iç sahada oynadığı maçlardan artık üç puan alma zamanı   geldi. Almak zorunda. Artık bir yerlerden başlamalı. Haftalar hızla geçiyor.

Şimdi aklıma 90’lı yıllarda Ebru Gündeş’in liste başı olan ‘’demir attım yalnızlığa’’ adlı parça geldi. İçimdeki üzüntüyü dinlendirmeye başladı.

Bu hafta sonu takımımız bay geçecek. Diğer hafta milli maç nedeniyle lige ara verilecek. O zaman 15 günlük süreyi en iyi şekilde değerlendirmeliler.

Kısacası kısıtlı olan kadroyla sezon başından beri istikrarlı ve başarılı bir grafik yakalayamayan ve transfer tahtası kapalı olduğu için yeni takviyeler yapamayan ve son 9 maçında galibiyete hasret kalan Giresunspor’un gidişatı iyi değil. Bizden söylemesi…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.