Köşe Vuruşu *Spor*
Köşe Yazarı
Köşe Vuruşu *Spor*
 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

1926 Bulancakspor şampiyon olmuş, 3. lige çıkmış Kutlamalar tüm hızı ile sürüyor.Kırmızı beyazlılar ununu eledi, eleği astı, görev tamamladı.Formalite  son iki oynadığı ve yenildiği lig maçları ile  tamamlandı.Takım, taraftar rehavet içinde.Bu durumda takımı maçlara motive etmek de oldukça zor.Zaten öyle de oldu. Kutlamalara takılan, maça konsantre olamayan 1926 Bulancakspor  önce sahasında Ünye 1957 spor’a sonra deplasmanda ligin son maçında Trabzon Ortahisarspor’a yenilmekten kurtulamadı.a Maç öncesi Ortahisarsppor Teknik Direktörü ve futbolcuların şampiyon 1926 Bulancakspor’a jestleri görülmeye değerdi.3.Lige çıkan rakibine çiçek vermek,kortej eşliğinde kutlayarak alkışlarla sahaya çıkarmak çok güzel hareketlerdi bunlar.Burdan Ortahisar taraftarlarına ve teknik ekibe ve futbolcularına centilmenliklerinden dolayı Yıldız Haber Gazetesi adına teşekkür ederiz.  Trabzon Ortahisarspor maçında ilk golü bulmamıza rağmen maç ilk yarı sonucu 2-2 sona erdi.Maçın son dakikasında rakip bir gol daha bulunca sahadan yenik ayrılmak zorunda kaldık Belki Şampiyon olarak kaybettik, ama bana göre dostluk kazandı.Ortahisarspor bizden  çok istedi ve kazandı. Görev tamamlandı,15 yıl sonra 3.Lige çıktık.Artık  gelecek sezona  odaklanacağız.Şampiyon 1926 Bulancakspor’u  tekrar tebrik ediyorum. 1926 Bulancakspor’un Orhisarspor’a karşı farklı bir kadro ile çıkacağını tahmin ediyordum. Şampiyonluk garantilenmiş, 3. lige çıkılmış kadro görevini yapmıştı. Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu’nun  kadroda rotasyon yapması normal bir durumdu. Zira gençleri son maçta görmesi en doğal hakkıydı. Ortahisarspor  maçında  Mustafa Fehmi,Cengizhan,Yakup,Ozan,İsmet,Emirhan,Mustafa Batuhan,Taha Hıdır  bu maçta görev alan genç  oyuncular oldu. Geçtiğimiz Pazar günü 1926 Bulancakspor,Ünye1957 spor  maçı sonrası şampiyonluğu ve 3. Lige çıkışını  benzeri görülmemiş güzellikte kutlamıştı.Hafta içi  kutlamalar devam etmişti.    
Ekleme Tarihi: 06 Mayıs 2025 -Salı

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR

1926 Bulancakspor şampiyon olmuş, 3. lige çıkmış Kutlamalar tüm hızı ile sürüyor.Kırmızı beyazlılar ununu eledi, eleği astı, görev tamamladı.Formalite  son iki oynadığı ve yenildiği lig maçları ile  tamamlandı.Takım, taraftar rehavet içinde.Bu durumda takımı maçlara motive etmek de oldukça zor.Zaten öyle de oldu.

Kutlamalara takılan, maça konsantre olamayan 1926 Bulancakspor  önce sahasında Ünye 1957 spor’a sonra deplasmanda ligin son maçında Trabzon Ortahisarspor’a yenilmekten kurtulamadı.a Maç öncesi Ortahisarsppor Teknik Direktörü ve futbolcuların şampiyon 1926 Bulancakspor’a jestleri görülmeye değerdi.3.Lige çıkan rakibine çiçek vermek,kortej eşliğinde kutlayarak alkışlarla sahaya çıkarmak çok güzel hareketlerdi bunlar.Burdan Ortahisar taraftarlarına ve teknik ekibe ve futbolcularına centilmenliklerinden dolayı Yıldız Haber Gazetesi adına teşekkür ederiz.  Trabzon Ortahisarspor maçında ilk golü bulmamıza rağmen maç ilk yarı sonucu 2-2 sona erdi.Maçın son dakikasında rakip bir gol daha bulunca sahadan yenik ayrılmak zorunda kaldık Belki Şampiyon olarak kaybettik, ama bana göre dostluk kazandı.Ortahisarspor bizden  çok istedi ve kazandı.

Görev tamamlandı,15 yıl sonra 3.Lige çıktık.Artık  gelecek sezona  odaklanacağız.Şampiyon 1926 Bulancakspor’u  tekrar tebrik ediyorum.

1926 Bulancakspor’un Orhisarspor’a karşı farklı bir kadro ile çıkacağını tahmin ediyordum.

Şampiyonluk garantilenmiş, 3. lige çıkılmış kadro görevini yapmıştı.

Teknik Direktör Hamdi Zıvalıoğlu’nun  kadroda rotasyon yapması normal bir durumdu.

Zira gençleri son maçta görmesi en doğal hakkıydı.

Ortahisarspor  maçında  Mustafa Fehmi,Cengizhan,Yakup,Ozan,İsmet,Emirhan,Mustafa Batuhan,Taha Hıdır  bu maçta görev alan genç  oyuncular oldu.

Geçtiğimiz Pazar günü 1926 Bulancakspor,Ünye1957 spor  maçı sonrası şampiyonluğu ve 3. Lige çıkışını  benzeri görülmemiş güzellikte kutlamıştı.Hafta içi  kutlamalar devam etmişti.
 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.